Zúzódás kezelése

A zúzódás kezelése akkor a leghatékonyabb, ha a sérülést követően minél hamarabb jegelni kezdi a fájdalmas testrészt. A Perskindol Active Cool Gél és Spray használatával már a pálya szélén csökkentheti a zúzódást gyakran kísérő duzzanat és véraláfutás kialakulásának esélyét!

Az izomszövet teljes regenerációját támogatja a fájdalomcsillapítás, a helyi keringést fokozó hatás és az izomlazítás.

Zúzódás általában sport- vagy egyéb balesetek következményeként alakul ki. Az adott testrész nagy erejű ütközésekor a megrepedő hajszálerekből vér szivárog a szövetek közé. A szövetközi folyadék felgyülemlése miatt sokszor fájdalmas duzzanat, illetve jellegzetes lilás elszíneződés, véraláfutás alakul ki a sérült területen.

Az ütközéssel járó, zúzódást okozó sérülések utáni elsősegélynyújtáskor javasolt jegeléshez használja a Perskindol Active Cool Gélt vagy Sprayt !

A készítmény azonnali fagyasztó hatása révén csillapítja a fájdalmat és összehúzza a kezelt területen az ereket, csökkentve ezzel a szövetek közé jutó folyadék mennyiségét. Mivel a szövetek közé kevesebb vér szivárog, mérséklődik a véraláfutás és duzzanat kialakulásának esélye.

A zúzódás kezelése céljából az elsősegélynyújtást követően a Perskindol Active Classic Gél vagy Spray igény szerinti, napi többszöri alkalmazásával segíthet.

A Perskindol Active Classic Gél és Spray kombinált összetételének köszönhetően nemcsak a fájdalomérzetet csökkenti, hanem ellazítja a sérült izomszövetet, a kezelt területen vérbőséget okoz, ezáltal nő a kapillárisok által az izomszövetbe szállított oxigén mennyisége, a helyi anyagcsere fokozódik, a gyulladás helyére védő hatású sejtek áramlanak. A készítmény az alábbi, a zúzódás tüneteinek enyhítésében hatékony gyógynövény kivonatokat tartalmazza:

  • fájdalomcsillapítás – levendulaolaj, mentol, citrus olajok illetve a magas természetes metil-szalicilát tartalmú kúszó fajdbogyó olaj
  • a helyi keringést illetve anyagcserét fokozó hatás – erdei fenyőtűolaj, rozmaringolaj, kúszó fajdbogyó olaj
  • a sérült izom feszültségének oldása, izomlazítás – levendulaolaj, bergamottolaj

3 102 HUF egységár Perskindol Active Cool Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Cool Spray, 250 ml

orvostechnikai eszköz

3 102 HUF egységár Perskindol Active Classic Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

orvostechnikai eszköz

NYERJ DAYLONG NAPTEJET!

Mindössze pár egyszerű kérdés megválaszolásával Tied lehet a limitált kiadású, exkluzív Daylong csomag, amely magában foglal egy extra magas védelmet nyújtó, valamint egy kimondottan gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett naptejet.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg minden Daylong terméket!
Így 15%-kal több pénz marad a zsebedben!

SOHA ILYEN MÉG NEM VOLT!

EZ AZ AJÁNLAT CSAK A NYÁR VÉGÉIG TART!
NE MARADJ LE RÓLA!

A következő oldalon egy rövid kvízt találsz. Amennyiben a megadott adatokkal részt veszel a játékban, sorsoláson veszel részt, és tied lehet a 10 db limitált kiadású Daylong csomagunk egyike!

INDULOK A NYEREMÉNYÉRT!

ÉRDEKEL EGY INGYENES NAPTEJ CSOMAG?

ÉS AZ EXTRA KEDVEZMÉNY?

KATTINTS IDE!