Vállfájdalom ellen

Visszatérő vagy akut vállfájdalom ellen hatékony gyógynövény krémet keres? A Perskindol Active Classic Gél és Spray keringésfokozó, izomlazító, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatóanyagai révén csillapítja a sportsérülések nyomán fellépő vagy az izom tartós túlterheléséből eredő izomfájdalmakat.

A Perskindol Active Classic Gél és Spray megnyugtatja, ellazítja a túlterhelt izmokat, segítséget nyújt az izomfeszülés, sport- illetve egyéb sérülések okozta nyak-, hát-, láb-, kar- és vállfájdalom ellen.

A gyorsan, nyom nélkül felszívódó gél és spray az izmok túlerőltetéséből eredő vagy a tartós stressz illetve különböző betegségek okozta izomfeszülés miatt fellépő vállfájdalom ellen a gyógynövények erejével veszi fel a harcot:

  • mentol és citromolaj – hűsítő és fájdalomcsillapító hatás
  • bergamottolaj – izomlazító hatás
  • erdei fenyőtűolaj és rozmaringolaj - a helyi keringés javítás
  • rozmaringolaj és levendulaolaj - keringésjavító és izomlazító hatás
  • kúszó fajdbogyó olaj (Gaultheria) – a készítmény egyik fő hatóanyaga, nagy mennyiségben tartalmazza a fájdalomcsillapító hatású természetes metil-szalicilátot, amely egyrészt csökkenti a fájdalmakat, másrészt az izom hajszálereinek keringését serkentve hozzájárul az izom anyagcseréjének felgyorsításához és az izomhőmérséklet növelésével ellazítja a fájdalmasan feszülő testrészt.

A nyak-, hát- és vállfájdalmakat mozgásszervi elváltozások, gyulladásos folyamatok, különböző reumatológiai, ortopédiai vagy neurológiai kórképek, izomsérülések, de akár tartósan fennálló stresszhelyzet vagy helytelen testtartás miatt kialakuló izomterhelés is okozhatják. A tünetek pontos megfigyelése és a különböző képalkotó eljárások segítik a megfelelő diagnózis felállítását. A természetes gyógynövényekből összeállított Perskindol Active Classic Gél és Spray a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként vagy önállóan is hatékony segítséget nyújthat mind a sérülések következtében fellépő akut fájdalmak, mind a visszatérő, különböző mozgásszervi eltérésekből eredő izomfájdalmak csillapításában.

3 102 HUF egységár Perskindol Active Classic Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

orvostechnikai eszköz