Természetes gyulladáscsökkentők

A nem-szteroid, szintetikus gyulladáscsökkentő gyógyszerek mellékhatásokat is okozhatnak. Amennyiben nem a gyulladás a vezető tünet, válassza a mellékhatások tekintetében kedvezőbb, természetes gyógynövény kivonatokat tartalmazó Perskindol Active Classic Gélt, amely a fájdalomcsillapító hatáson túl csökkenti a gyulladás egyéb tüneteit is!

Az izomhúzódás, zúzódások, egyéb baleseti traumák, izom- és ízületi fájdalmak helyén a bőr kipirult, meleg tapintású. A sérülés helyén duzzanat is jelentkezhet, illetve az adott testrész mozgatása gyakran fájdalommal jár. A Perskindol Active Classic Gél – illetve a termék spray kiszerelésű változata – együttesen enyhíti ezeket a tüneteket.

A megfelelő összetételű, természetes növényi kivonatokat tartalmazó Perskindol Active Classic Gél alkalmazásával csökkentheti a több nem kívánatos mellékhatást okozó, szintetikus úton előállított nem szteroid gyulladáscsökkentő termékek használatát. A gyógynövény alapú készítmények előírás szerinti használata esetén a mellékhatások előfordulásának kockázata minimális.

A Perskindol Active Classic Gél kombinált gyógynövényi összetétele révén hatékonyan csökkenti a gyulladás tüneteit:

  • A mentol és a citromolajok hűtenek.
  • A magas természetes metil-szalicilát tartalmú kúszó fajdbogyó-olaj mérséklik a gyulladást kísérő fájdalmakat.
  • A levendulaolaj, illetve a bergamottolaj nyugtató, izomlazító hatásúak.

A kúszó fajdbogyó olaj, az erdei fenyőtűolaj és a rozmaringolaj a bekent testrészen vérbőséget okoznak. Mivel a hajszálerek hálózatán keresztül több oxigéndús vér jut a kezelt területre, növekszik a helyi oxigénkoncentráció. A sejtek anyagcseréje gyorsul, a gyulladás helyére védő hatású sejtek áramlanak. A helyi vérbőséget okozó gyógynövényeket a természetgyógyászatban gyulladáscsökkentőként alkalmazzák.

A fájdalomcsillapításra és gyulladáscsökkentésre használt nem szteroid gyulladáscsökkentő tabletták szedése hosszú távon – a gyomor-bélrendszeri mellékhatások miatt – nem javasolt. A gyulladás tüneteit enyhítő, gyógynövény kivonatokból összeállított gél alkalmazása – akár egyéb gyógyszeres kezelés kiegészítéseként, akár önmagában – ezzel szemben biztonságosan segítheti elő a panaszok enyhítését a gyógyulás során.

3 102 HUF egységár Perskindol Active Classic Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

orvostechnikai eszköz