Teniszkönyök gyógyítása

Amikor még egy tollat sem tud fájdalom nélkül felemelni a kézfej, a könyök és az alkar túlerőltetéséből eredő teniszkönyök miatt, a tünetek azonnali enyhítésére van szükség. A Perskindol Active Cool Gél gyorsan és tartósan hűt, a Perskindol Active Classic Gél enyhíti a fájdalmakat és pihenteti az izmokat.

Az alkar és a kézfej izmainak, inainak és ízületeinek túlterheléséből eredő teniszkönyök gyógyítása általában konzervatív módon; a kar pihentetésével, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító krémek illetve szükség esetén különböző fizikoterápiás módszerek alkalmazásával, speciális gyógytornával történik. A Perskindol Active Classic Gél csökkenti a gyulladás tüneteit, pihenteti az izmokat.

A teniszkönyök gyógyítása 4 lépésben a Perskindol Active Cool Gél és a Perskindol Active Classic Gél támogatásával:

  • Azonnali jegelő, hűsítő hatás: A Perskindol Active Cool Gél és gyorsan és tartósan hűt a jegeléshez hasonlóan.
  • Fájdalomcsillapító hatás: A Perskindol Active Classic Gél egyik fő alkotóeleme, a népi gyógyászatban a fájdalom csökkentésére évszázadok óta használt, metil-szalicilátot nagy arányban tartalmazó kúszó fajdbogyó olaj, fájdalomcsillapító gyógynövény. A természetes metil-szalicilát a bőrbe masszírozva a szövetek közé hatol és hatékonyan képes mérsékelni a mélyebben eredő fájdalmakat is.
  • A fizikoterápia célja a sérült testrész helyi keringésének fokozása. A Perskindol Active Classic Gél és Spray természetes növényi összetevői erősítik a fizikoterápia keringésfokozó hatását: a kúszó fajdbogyó olaj, az erdei fenyőtűolaj és a rozmaringolaj kombinációja bőrizgató hatása révén a sérült területen bedörzsölve vérbőséget okoz. A bekent testrészt behálózó hajszálerekbe így nagyobb mennyiségű, friss oxigénben gazdag vér áramlik, a helyi anyagcsere illetve a salakanyagok távozása fokozódik, a gyulladás helyére védő hatású sejtek áramlanak.
  • A gyógytorna célja a megrövidült, merev izmok és inak regenerációja. Ezt segítik elő a Perskindol Active Classic Gél és Spray izomlazító hatóanyagai. A levendulaolaj és a bergamottolaj izomlazító hatásával támogatja a gyógytorna sikerességét.

Amennyiben a helyileg alkalmazott Perskindol hatására nem javulnak panaszai, forduljon háziorvosához, illetve ortopéd vagy reumatológus szakorvoshoz.

3 102 HUF egységár Perskindol Active Cool Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Cool Spray, 250 ml

orvostechnikai eszköz

3 102 HUF egységár Perskindol Active Classic Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

orvostechnikai eszköz

NYERJ DAYLONG NAPTEJET!

Mindössze pár egyszerű kérdés megválaszolásával Tied lehet a limitált kiadású, exkluzív Daylong csomag, amely magában foglal egy extra magas védelmet nyújtó, valamint egy kimondottan gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett naptejet.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg minden Daylong terméket!
Így 15%-kal több pénz marad a zsebedben!

SOHA ILYEN MÉG NEM VOLT!

EZ AZ AJÁNLAT CSAK A NYÁR VÉGÉIG TART!
NE MARADJ LE RÓLA!

A következő oldalon egy rövid kvízt találsz. Amennyiben a megadott adatokkal részt veszel a játékban, sorsoláson veszel részt, és tied lehet a 10 db limitált kiadású Daylong csomagunk egyike!

INDULOK A NYEREMÉNYÉRT!

ÉRDEKEL EGY INGYENES NAPTEJ CSOMAG?

ÉS AZ EXTRA KEDVEZMÉNY?

KATTINTS IDE!