PERSKINDOL Aktív Gél

Természetes illóolajakat tartalmazó, hűsítő-serkentő gél
Sportolás előtt és után
Kettős hatás • azonnali frissítő hatás • gyorsan melegít és nyugtat

 
 
AJÁNDÉK TERMÉKMINTA!
Kérje most, és a szállítási költséget is mi álljuk!
A termékminta kérésével Ön elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket valamint a Promóciós szabályzatot, ezért kérjük, megrendelés előtt feltétlenül olvassa el!
Kérjük, adja meg teljes nevét!
Adja meg az irsz.-t!
Kérjük, adja meg a várost!
Kérjük, adja meg a pontos címet!
Az ajándék Perskindol Aktív Gél termékminta mellé egy Perskindol Cool Gél mintát is küldünk, ha e-mail címével feliratkozik hírleveleinkre!
A Perskindol Cool Gél sportolás és fizikai aktivitás során vagy azt követően alkalmazva gyors és hosszantartó hűsítő hatást biztosít.
A termék besorolása: kozmetikum.
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!
Kérjük, pipálja be a jelölőnégyzetet!
Kérjük, erősítse meg a hírlevél feliratkozását!

INDULJON A MOZGÁS PERSKINDOLLAL!

Minél több feladata van az élet egyéb területein, annál fontosabb, hogy a sport valóban kikapcsolódás és örömforrás legyen.
Elhivatott teniszjátékosként így volt ezzel a Perskindol termékek feltalálója, a svájci Paul Singer is.

Singer találékony elme volt és szerette a sportot, a mozgás és a versengés kedvéért egyaránt. Sokoldalú ember lévén számára is fontos volt ugyanakkor, hogy életébe a munka, a tenisz és a család is beleférjen. Ennek egyik legjobb bizonyítéka, hogy a sport ihlette találmánya forgalmazására a nyolcvanas években gyógyszergyárat alapított és a Perskindol hamarosan igazi sikertörténetté vált az egyébként nagyon igényes svájciak körében.

Paul Singer célja az volt, hogy olyan, természetes összetevőket tartalmazó, növényi alapú gélt hozzon létre, ami a forgalomban lévő zsíros krémekkel ellentétben gyorsan felszívódik, nem hagy olajos bőrérzetet maga után, sportolás előtt és után egyaránt használható, átmelegíti, megnyugtatja, és ugyanakkor fel is frissíti a bekent testrészt. Saját kedvére kísérletezni kezdett.

A bőr helyi keringését fokozó rozmaringolajat, erdei fenyőtűolajat és kúszó fajdbogyó olajat kevert össze egymással, a nyugtató, frissítő hatás végett pedig tett hozzá kámfort, narancsolajat, levendulaolajat és egyéb kiegészítőket. Hosszas kísérletezés után így született meg a neki tetsző krém, melynek a Perskindol nevet adta. A beszédes elnevezés utal a termék alkalmazhatóságára a bőrön át, a kellemes bőrérzet érdekében, hogy a mozgás minél inkább öröm legyen!

A bőr helyi keringését fokozó, frissítő és melegítő hatású, természetes növényi összetevőket tartalmazó Perskindol Aktív Gél sportolás előtt alkalmazva lendületet adhat célkitűzései teljesítéséhez, edzés utáni használata pedig a jóleső nyugalom érzését biztosítja.

Perskindol Aktív Gél

Használja a Perskindol Aktív Gélt a hát, a nyak, a váll, a kar, a könyök, a kéz, a láb, a térd vagy a lábfej területén. Lágyan masszírozza be, amíg felszívódik.
Kettős hatás • azonnali frissítő hatás • gyorsan melegít és nyugtat

EDZÉS ELŐTT ÉS UTÁN

Melyek azok az egyszerű dolgok, amiket Ön is megtehet annak érdekében, hogy az edzés erőt adjon a mindennapi feladatok teljesítéséhez, ne fárasztó kötelesség, hanem energiaforrás és feltöltődés legyen?

  • Amint tudja, pótolja az edzés során elveszített folyadékot ásványvízzel, de ha rendszeresen és intenzíven edz, érdemesebb az izotóniás italokat választani, amelyek a testmozgás során felhasznált ásványi anyagokés szénhidrátok pótlásáról is gondoskodnak.
  • Az izmok munkájához szükséges energiát a szervezet szénhidrát raktárai biztosítják, ezért edzés után a felhasznált szénhidrátot is mielőbb pótolni kell. Sportolás után 10-15 perccel fogyasszon el egy kis gyümölcsöt, de a napszaktól, az időjárási körülményektől és az egyéni adottságoktól függően jól eshet egy pohár gyümölcslé, bodzaszörp vagy akár kakaó is, ízlés szerint.
  • Az izomtömeg építéséhez a szervezetnek többlet fehérje bevitelére is szüksége van. Edzés után fogyasszon sovány húsból vagy halból és salátából álló ebédet vagy vacsorát, illetve joghurtos, gyümölcsös reggelit müzlivel vagy teljes kiőrlésű kenyérrel, így a szükséges fehérjéket, vitaminokat és ásványi anyagokat is könnyen pótolhatja.
  • A hideg fürdő megnyugtatja a fáradt izmokat, a meleg pedig segíti az izmok ellazítását. Ha lehetősége van néhány perces jeges fürdőt venni – pl. a szaunák mellett sok helyen megtalálható jeges merülőmedencében –, ne hagyja ki, de a hideg-meleg zuhany váltogatása is nagyon hasznos lehet, először hideg, aztán meleg vízzel.
  • A gőzfürdő és a szauna melege kellemesen ellazítja, átmelegíti az izmokat – ha lehetősége van rá, váltogassa mindkettőt hideg zuhannyal vagy egy-egy mártózással a jeges merülőmedencében.
  • A masszázs fokozza az izmok vér- és nyirokkeringését, a kezelt területre friss, tápanyagokban gazdag vér áramlik, így biztosítva a gyorsabb regenerációt.

Sportolás előtt és után lágyan masszírozza bőrébe a helyi keringést fokozó növényi kivonatokat tartalmazó, frissítő és átmelegítő, nyugtató hatású Perskindol Aktív Gélt, hogy a mozgás tényleg öröm és erőforrás legyen!

HOGY A MOZGÁS ÖRÖM LEGYEN

Hogyan tudja biztosítani, hogy a munka, a tanulás és a gyereknevelés mellett is legyen kedve és ereje a rendszeres testmozgáshoz?
Sokan úgy igyekeznek áthidalni ezt a problémát, hogy minden akaraterejüket mozgósítják, igyekeznek teljesítményt felmutatni a munkahelyükön, képezni magukat és annyi időt tölteni a gyerekeikkel, amennyit csak lehet, miközben edzenek is, hogy testüket a lehető legjobb formában tartsák.

Amikor Önt is meglepi a kimerültség, amikor nehezen tudja rávenni magát a testmozgásra, csináljon magának kedvet a Perskindol Aktív Géllel!

Perskindol Aktív Gél növényi eredetű esszenciális olajokat tartalmaz - kellemes, természetes illatú.
Gyorsan felszívódik. Nem hagy zsíros nyomot.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Melyik sportkrém tartalmaz egymagában ennyi fajta természetes, növényi olajat? A Perskindol Aktív Gélben található rozmaringolaj, erdei fenyőtűolaj és kúszó fajdbogyó olaj az érintett területen serkenti a bőr vérkeringését, ezáltal kellemesen átmelegíti azt. A levendulaolaj, a mentol, a narancsolaj és a citrusolaj felfrissíti és megnyugtatja az adott testrészt. A nyak, a váll, a hát, a kar, a könyök, a kéz, a láb, a térd vagy a lábfej területén egyaránt alkalmazható.

Irodai vagy fizikai munkavégzés közben, otthon, illetve sportolás előtt és után egyaránt ajánlott alkalmazása, naponta akár 3-4 alkalommal is.
A gyorsan felszívódó, gél állagú, esszenciális növényi olajokat tartalmazó készítmény nem hagy zsíros nyomot vagy erős illatot maga után, így napközben, a megszokott munkakörnyezetében is nyugodtan használhatja.

KAPCSOLATFELVÉTEL
 
A Perskindol Aktív Géllel és annak adagolásával kapcsolatban további információkat talál weboldalunkon.
Amennyiben készítményünkkel kapcsolatosan mellékhatás lépne fel, kérjük, késedelem nélkül a megfelelő hivatkozásokra kattintva jelentse be:
Mellékhatás-jelentés betegek részéről
Mellékhatás-jelentés szakemberek részéről

Promóciós szabályzat

A promóciót a Perskindol Aktív Gél kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 4 ml-es Perskindol Aktív Gél termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 4 ml-es Perskindol Cool Gél termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Perskindol Aktív Gél vagy egy Perskindol Aktív Gél plusz egy Perskindol Cool Gél termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128911/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 2.

NE HAGYJA  ITT AZ INGYENES PERSKINDOL TERMÉKMINTÁJÁT!

NE HAGYJA  ITT AZ INGYENES PERSKINDOL TERMÉKMINTÁJÁT!

NE HAGYJA  ITT AZ INGYENES PERSKINDOL TERMÉKMINTÁJÁT!

Promóciós szabályzat

A promóciót a Revalid proteintartalmú sampon kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 10 ml-es Revalid proteintartalmú sampon termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 10 ml-es Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Revalid proteintartalmú sampon vagy egy Revalid proteintartalmú sampon plusz egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128912/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 20.

Promóciós szabályzat

A promóciót a Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 10 ml-es Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 10 ml-es Revalid proteintartalmú sampon termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam vagy egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam plusz egy Revalid proteintartalmú sampon termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128912/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 20.