Korpás hajra sampon

Korpás hajra sampon? Bár a drogériák polcain nagy választékban kapható mindenféle sampon korpás hajra, de a nagyobb mennyiségű hatóanyagot tartalmazó termékeknek legtöbbször az ára is magasabb.

A fejbőr korpásodása rendszerint alkati kérdés, a korpás haj azonban ápolatlanságot sugall, ezért a vissza-visszatérő problémát hosszú távon is kezelni kell.

A korpásodás különböző okokra vezethető vissza, ezért fontos, hogy a korpás hajra való sampon illetve egyéb hajápoló termékek kiválasztásakor a korpásodás kiváltó okaival is tisztában legyen.

A korpásodás okai lehetnek:

  • A fejbőrön élő gombák túlzott mértékű elszaporodása.
  • Túlzott faggyútermelődés – ezekben az esetekben a fejbőr korpásodása a haj zsírosodásával jár együtt, a hámsejtek a faggyúval keveredve nagyobb lemezkékké állnak össze és a fejbőrről leválva megjelennek a hajszálak között.
  • A fejbőr kiszáradása – ritkábban, de a túlságosan száraz fejbőr is okozhat korpásodást. Jellemzője a száraz tapintású, fénytelen hajszálak között apró szemcsékben, lisztszerűen szálló elhalt hámsejtek megjelenése.
  • Szeborreás dermatitisz – a fejbőr gyulladásos megbetegedése, amely piros, viszkető, hámló foltokban mutatkozik meg a fejbőr különböző területein, sokszor a haj és az arc, illetve hátul a nyak bőrének találkozási vonalában. A stressz hatására gyakran kiújuló betegséget is túlzott faggyútermelés kíséri, így a haj zsírosodása is jellemző kísérő tünet. A fejbőr érintett területein – nem kis részben a viszketés miatt – hajhullást is okoz. A szeborreás dermatitisz az arcon, legtöbbször a szemöldök, az orr és a fülcimpák tövében is okozhat pirosan hámló, viszkető tüneteket.

A megfelelő sampon korpás hajra csak akkor adja vissza teljes egészében a haj eredeti szépségét, ha a korpásodás mellett a kísérőtünetként jelentkező viszketés enyhítésében is hatékonynak bizonyul.

A korpás haj kezelésére szolgáló sampon, hajápoló választása körültekintést igényel. A Revalid® korpásodás elleni sampon olyan kozmetikum, melynek összetevői helyreállítják a fejbőr természetes egyensúlyát, enyhítik a viszketést, a korpásodás mértékének csökkentésében és kialakulásának megelőzésében egyaránt hatékonyak. A természetes csalánlevél kivonat magas kovasav tartalma révén táplálja a hajszálakat. Alkalmazza a Revalid® korpásodás elleni sampont a korpásodás megszűnése után, a korpa visszatértének megelőzésére is, hogy haja hosszú távon is jól ápolt legyen!

NYERJ DAYLONG NAPTEJET!

Mindössze pár egyszerű kérdés megválaszolásával Tied lehet a limitált kiadású, exkluzív Daylong csomag, amely magában foglal egy extra magas védelmet nyújtó, valamint egy kimondottan gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett naptejet.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg minden Daylong terméket!
Így 15%-kal több pénz marad a zsebedben!

SOHA ILYEN MÉG NEM VOLT!

EZ AZ AJÁNLAT CSAK A NYÁR VÉGÉIG TART!
NE MARADJ LE RÓLA!

A következő oldalon egy rövid kvízt találsz. Amennyiben a megadott adatokkal részt veszel a játékban, sorsoláson veszel részt, és tied lehet a 10 db limitált kiadású Daylong csomagunk egyike!

INDULOK A NYEREMÉNYÉRT!

ÉRDEKEL EGY INGYENES NAPTEJ CSOMAG?

ÉS AZ EXTRA KEDVEZMÉNY?

KATTINTS IDE!