Körömerősítő hatású vitaminok

A haj és a köröm közös építőanyaga egy elszarusodott, fehérjetartalmú anyag, a keratin. A köröm gyorsabb növekedését, töredezettségének megszüntetését illetve egészséges keménységének megőrzését a keratin termelődését támogató körömerősítő hatású vitaminok és ásványi anyagok fogyasztásával segítheti elő.

Melyek a legfontosabb körömerősítő hatású vitaminok? A köröm növekedését serkentő legfontosabb körömerősítő hatású vitaminok az A-, az E-, a H- és a B-vitaminok, az ásványi anyagok közül pedig a cink, a vas, a szilícium, és a kalcium. A keratin termelődését a szervezetben két alapvető fontosságú aminosav, a cisztein és a metionin segíti elő. Mivel a haj és a köröm legnagyobb részét egyaránt a keratin alkotja, a hajhullás ellen kifejlesztett vitaminkészítmények a köröm egészséges növekedését is támogatják.

Körmeinek megerősítésére, egészséges felszínük megőrzésére alkalmazza a Revalid® kapszulát 2-3 hónapon keresztül! A Revalid® kapszula gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény természetes növényi kivonatokkal. A búzacsíra kivonat, az orvosi élesztő és a köleskivonat E-, A-, D-, H- és B-vitaminokban, vasban, magnéziumban, cinkben, foszforban, káliumban, folsavban, krómban, magnéziumban gazdag, természetes körömerősítő hatású vitamin és ásványi anyag források. A köleskivonat nagy arányban tartalmazza a köröm növekedéséhez szükséges szilíciumot és a keratin termelődéséhez elengedhetetlen aminosavakat, a metionint és a ciszteint. A búzacsíra és a köles teljes értékű fehérjetartalmával is hozzájárul a keratin képződéséhez. A természetes növényi kivonatokon kívül a nagyobb hatékonyság érdekében a Revalid® kapszula hozzáadott aminosavakat, metionint, ciszteint, B-vitaminokat, vasat, rezet, cinket és kalciumot valamint a haj, a bőr és a körmök egészségének megőrzésében fontos szerepet játszó para-amino-benzoesavat (PABA) is tartalmaz.

2 979 HUF egységár Revalid kapszula, 30 db

kockazat

Kiszállítási díj: 880 Ft

NYERJ DAYLONG NAPTEJET!

Mindössze pár egyszerű kérdés megválaszolásával Tied lehet a limitált kiadású, exkluzív Daylong csomag, amely magában foglal egy extra magas védelmet nyújtó, valamint egy kimondottan gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett naptejet.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg minden Daylong terméket!
Így 15%-kal több pénz marad a zsebedben!

SOHA ILYEN MÉG NEM VOLT!

EZ AZ AJÁNLAT CSAK A NYÁR VÉGÉIG TART!
NE MARADJ LE RÓLA!

A következő oldalon egy rövid kvízt találsz. Amennyiben a megadott adatokkal részt veszel a játékban, sorsoláson veszel részt, és tied lehet a 10 db limitált kiadású Daylong csomagunk egyike!

INDULOK A NYEREMÉNYÉRT!

ÉRDEKEL EGY INGYENES NAPTEJ CSOMAG?

ÉS AZ EXTRA KEDVEZMÉNY?

KATTINTS IDE!