Izomlazító krém

A kisebb-nagyobb sportsérülések, balesetek, nagyobb fizikai terhelés, helytelen testtartás gyakori következménye az izmok fájdalmas feszülése. A Perskindol Active Classic nemcsak izomlazító krém, hanem fájdalomcsillapító, keringésjavító, a feszes izmok merevségét a gyógynövények erejével oldó gél illetve spray. Használja edzés előtt és után, sérüléseket követően a lábadozás időszakában vagy akár visszatérő izomfájdalmak esetén!

Perskindol Active Classic Gél és Spray – hármas hatás: fájdalomcsillapítás, izomlazítás és az izmok pihentetése:

Az igazán hatékony izomlazító krém egyszerre csökkenti a fájdalmat, enyhíti az izmok merevségét és élénkíti a helyi keringést. A fájdalom hatására ugyanis a sérült testrészt kímélendő sokszor kialakul egy természetellenes testtartás ami tovább fokozza az izmok feszülését, ördögi kört alakítva ki ezzel.

A feszes izom helyi keringésének serkentése egyrészt támogatja az izomlazító hatást, másrészt az izomszövet hajszálereinek vérbősége által gyorsítja a sejtek anyagcseréjét, több oxigéndús vért juttat az érintett területre.

A baleseti sérülések, illetve túlerőltetés következtében feszülő izmok szövetében keletkező mikrosérülések, illetve a helyükön kialakuló gyulladásos folyamatok is lehetnek a fájdalmas izomláz okozói.

A Perskindol Active Classic Gél és Spray gyógynövény kombinációja három problémára hat egyszerre:

  • izomlazítás: lazító, nyugtató hatású bergamott- és levendulaolaj
  • helyi keringés serkentése az izmok pihentetéséért: kúszó fajdbogyó olaj, rozmaringolaj és erdei fenyőtűolaj
  • fájdalomcsillapítás: hűsítő hatású mentol és citrusolajok, magas természetes metil-szalicilát tartalmú kúszó fajdbogyó olaj

A Perskindol Active Classic Gél gyorsan felszívódó, hatékony izomlazító krém: először kellemesen hűti és nyugtatja a feszes izmokat, majd keringésfokozó hatóanyagainak köszönhetően átmelegíti és ellazítja a kezelt terület izmait, miközben a helyi anyagcsere fokozása révén támogatja az izomszövetet.

3 102 HUF egységár Perskindol Active Classic Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

orvostechnikai eszköz