Izomgörcs ellen

A váratlanul fellépő izomgörcs ellen az izom enyhe feszítésével, finom masszírozással, a görcsöt gyakran kísérő pánikszerű érzés helyett a nyugalom megőrzésével teheti a legtöbbet. Mivel a fájdalmas izomgörcs legtöbbször az izmok szokatlanul hosszan tartó megerőltetése után lép fel, a Perskindol Active Classic Gél sportolás előtti és utáni használatával megelőzheti a görcsök kialakulását, de a gél izomlazító és keringést serkentő gyógynövény kivonatai az akut görcsös állapotban is segíthetik az izom ellazulását.

Előzze meg az izomgörcsöket a Perskindol Active Classic Gél segítségével!

Ne kezdje el az edzést bemelegítés nélkül! A megfelelő bemelegítés során az izmok hajszálereibe áramló oxigéndús vér felmelegíti az izmokat. A meleg izmok rugalmasabbak, jobban terhelhetők, a hideg izmok merevek és sérülékenyebbek. A Perskindol Active Classic Gél helyi keringést serkentő hatóanyagai, az erdei fenyőtűolaj, a rozmaringolaj és a kúszó fajdbogyó olaj segítségével fokozza a terhelésnek kitett izmok vérbőségét, így járulva hozzá a bemelegítés hatékonyságához.

A Perskindol Active Classic Gél és Spray izomlazító, keringésfokozó, fájdalomcsillapító növényi hatóanyagai edzés vagy fizikai munka után is jótékony hatásúak a terhelést követően jelentkező izomgörcs ellen!

  • A mentol és a citrus olajok hűsítő hatásukkal, a kúszó fajdbogyó olaj természetes metil-szalicilát tartalma révén enyhíti az izomfeszüléssel járó fájdalmakat.
  • A bergamottolaj és a levendulaolaj oldja az izomgörcsöket.
  • Az erdei fenyőtűolaj, a rozmaringolaj és a kúszó fajdbogyó olaj a kezelt izmok helyi keringésének élénkítésével melegíti, s ezáltal ellazítja az izmokat. Az izomgörcs ellen szintén hatékony meleg fürdő vagy borogatás is hasonló elven működik: a meleg hatására az erek kitágulnak, a véráramlás fokozódik, az izom ellazul. 

A fizikai aktivitás után illetve közben is – különösen nagy melegben – pótolja ásványvízzel az elvesztett folyadékmennyiséget. Az ásványi anyagokban, különösen magnéziumban gazdag italok és élelmiszerek fogyasztása, a bőséges folyadékbevitel, illetve a sportolás előtti megfelelő bemelegítés elengedhetetlen a fokozott izomterhelés miatt kialakuló görcsök megelőzéséhez.

3 102 HUF egységár Perskindol Active Classic Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

orvostechnikai eszköz