Sör, csalán, élesztő, tojás, ricinusolaj: hajpakolás otthon

A különböző hajpakolások alkalmazásának célja legtöbbször a száraz, töredező, fénytelen haj újjáélesztése. Számos hajpakolás házilag is elkészíthető különböző konyhai alapanyagokból. A hajpakolás otthon történő elkészítése általában azt a célt szolgálja, hogy természetes forrásból származó tápanyagokhoz jusson a hajápolás során kémiai anyagokkal kezelt fejbőr.

A legismertebb hajpakolások a tojásos hajpakolás és a ricinusolaj, hajpakolás készíthető azonban bármilyen természetes olajból is. Sokan esküsznek az élesztő hajra gyakorolt jó hatására, a sör, a kamilla és a csalán főzete pedig hajöblítőként használatos. Az olajos alapú pakolások általában a hajszálakat alkotó elszarusodott keratinlemezek töredezettsége miatt fénytelen, durva tapintású haj szerkezetének javítását szolgálják. Az olajos kezelés hatására a keratinlemezek újra szépen egymásra simulhatnak és a haj fényesebbé, simábbá válhat, hátránya azonban, hogy a haj tapintása sokszor zsíros marad, nem nyeri vissza könnyed selymességét. A tojás, a különböző olajok, a sör és az élesztő hajra gyakorolt jótékony hatása magas E- illetve B-vitamin tartalmuknak köszönhető. A ricinusolajos hajpakolás évszázadok óta hajnövesztőként ismert, bár hajnövesztő hatását tudományosan nem igazolták. A tojásos hajpakolás vagy a ricinusolaj hajpakolás formájában történő alkalmazása után a haj sokszor még a leggondosabb öblítés után is összetapad, elnehezül, ráadásul a hajpakolás házilag egész estés elfoglaltság, mivel az ajánlások szerint a felkent anyagokat legalább néhány órán át érdemes rajta hagyni a hajon.

Hajpakolás otthon? A bizonytalan eredményt hozó, kevergetős, hosszadalmas házilagos megoldások mellett van más lehetőség. A Revalid® regeneráló hajpakolás táplálja, megerősíti a károsodott hajat, miközben alkalmazása alig vesz igénybe több időt a hajbalzsam használatánál! A Revalid® regeneráló hajpakolás kiegészíti és megerősíti a többi Revalid® kozmetikum, a hajbalzsam, hajtonik és sampon jótékony hatásait. A haj növekedéséhez szükséges aminosavakban, vitaminokban, ásványi anyagokban és fehérjékben gazdag, tápláló hatóanyagai, a búzafehérje, a zabkivonat, az allantoin és a pantenol felszívódnak a haj mélyebb rétegeibe, megerősítik, regenerálják a hajszálakat, csökkentik a haj töredezettségét. A Revalid® regeneráló hajpakolás nem elnehezíti, hanem selymessé és rugalmassá teszi a hajat.

NYERJ DAYLONG NAPTEJET!

Mindössze pár egyszerű kérdés megválaszolásával Tied lehet a limitált kiadású, exkluzív Daylong csomag, amely magában foglal egy extra magas védelmet nyújtó, valamint egy kimondottan gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett naptejet.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg minden Daylong terméket!
Így 15%-kal több pénz marad a zsebedben!

SOHA ILYEN MÉG NEM VOLT!

EZ AZ AJÁNLAT CSAK A NYÁR VÉGÉIG TART!
NE MARADJ LE RÓLA!

A következő oldalon egy rövid kvízt találsz. Amennyiben a megadott adatokkal részt veszel a játékban, sorsoláson veszel részt, és tied lehet a 10 db limitált kiadású Daylong csomagunk egyike!

INDULOK A NYEREMÉNYÉRT!

ÉRDEKEL EGY INGYENES NAPTEJ CSOMAG?

ÉS AZ EXTRA KEDVEZMÉNY?

KATTINTS IDE!