Hajhullás elleni vitamin készítmények

Valóban léteznek hajnövesztő vitaminok?

Igen, a hajnövesztő vitaminok léteznek, a megfelelő összeállításban kaphatók és valóban hatékonyak! A körmökhöz hasonlóan a hajszálak 90 %-át is egy fehérjetartalmú szilárd anyag, a keratin alkotja. A keratin termelődését a szervezetben a metionin és a cisztein nevű aminosavak segítik elő. A hajszálak szilárdságáért és egészséges rugalmasságáért pedig a fehérjében gazdag táplálkozáson kívül elsősorban az A-vitamin, a B-vitaminok, a H-vitamin és az E-vitamin, az ásványi anyagok közül pedig a cink, a vas, a szilícium és a folsav a felelős. A H-vitamint, vagy más néven biotint szépségvitaminnak is nevezik, mivel elsősorban a haj, a bőr és a körmök egészséges növekedésében játszik szerepet.

A drogériákban számos hajhullás elleni vitamin készítmény kapható. A Revalid® kapszula olyan komplex, a gyors hajnövekedés érdekében kifejlesztett gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, ami a keratin termelődéséhez szükséges aminosavakat, fehérjéket, vitaminokat és ásványi anyagokat szerves és nem szintetikus formában is tartalmazza. A Revalid® kapszula természetes összetevői az orvosi élesztő és a rendkívül tápláló köles és búzacsíra kivonatai. Az élesztőkivonat B-vitaminokat és H-vitamint, a köleskivonat a keratin termelődéséhez szükséges fehérjéket és aminosavakat, ciszteint és metionint, természetes szilíciumforrást, azaz kovasavat, és számos vitamint és ásványi anyagot: B-vitaminokat, A-vitamint, E-vitamint, vasat, magnéziumot, foszfort, kalciumot is tartalmaz. A búzacsíra kivonat B-vitamint, H-vitamint, antioxidáns E-vitamint és ásványi anyagok sokaságát; szelént, krómot, foszfort, cinket, magnéziumot és folsavat is magában foglal.

A különböző hajhullás elleni vitamin készítmények hatóanyag tartalma jelentősen eltér egymástól. A Revalid® kapszula természetes, tápláló, fehérjetartalmú növényi kivonatokon túl a minél  eredményesebb hajnövekedés érdekében hozzáadott ásványi anyagokat – vasat, rezet, cinket –, a keratin építéséhez szükséges többletmetionint és -ciszteint, B-vitaminokat, kalciumot és para-amino-benzoesavat is tartalmaz.

A PABA, azaz a para-amino-benzoesav a legfontosabb hajnövekedést elősegítő vitaminok közé tartozik. A PABA ugyanis amellett, hogy elősegíti a gyors hajnövesztés támogatásához szükséges folsav termelődését, a vas felszívódását, a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását, jelentős szerepet játszik a haj, a bőr, és a körmök egészséges növekedésében, ezáltal a külső vonzerő megtartásában is. A hajhullás elleni vitamint tartalmazó készítményeknek tehát az élesztő és búzacsíra összetevőben előforduló PABA is fontos összetevője.

2 979 HUF egységár Revalid kapszula, 30 db

kockazat

NYERJ DAYLONG NAPTEJET!

Mindössze pár egyszerű kérdés megválaszolásával Tied lehet a limitált kiadású, exkluzív Daylong csomag, amely magában foglal egy extra magas védelmet nyújtó, valamint egy kimondottan gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett naptejet.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg minden Daylong terméket!
Így 15%-kal több pénz marad a zsebedben!

SOHA ILYEN MÉG NEM VOLT!

EZ AZ AJÁNLAT CSAK A NYÁR VÉGÉIG TART!
NE MARADJ LE RÓLA!

A következő oldalon egy rövid kvízt találsz. Amennyiben a megadott adatokkal részt veszel a játékban, sorsoláson veszel részt, és tied lehet a 10 db limitált kiadású Daylong csomagunk egyike!

INDULOK A NYEREMÉNYÉRT!

ÉRDEKEL EGY INGYENES NAPTEJ CSOMAG?

ÉS AZ EXTRA KEDVEZMÉNY?

KATTINTS IDE!