Daylong®: érezze a védelmet!

A bőrgyógyászatilag tesztelt Daylong® fényvédő termékek Svájcban készülnek a legmagasabb minőségi előírások szerint. Megfelelnek az UV-A és UV-B sugarak elleni védelemmel szemben támasztott legszigorúbb feltételeknek.
Fejlesztőink külön érdeme, hogy a fényvédők (SPF) pontosan ott fejtik ki hatásukat, ahol szükséges: egyenlően eloszlatva a bőr teljes felületén. A Daylong® termékekben lévő liposzómás naptejnek köszönhetően bőre nem lesz ragadós. A Daylong® termékek azért érződnek olyan kellemesnek, mert könnyű eloszlatni a bőrön és hamar felszívódik. A védelem mértéke tehát nagyban összefügg a Daylong® használatának kellemes élményével. Akik kipróbálják, tudják: a fényvédő kiváló minősége bőrükön érezhető.

Daylong® ultra SPF 25 lotion
Liposzómás, közepes faktorú, fénystabil UV-szűrős fényvédő, ami igen hatásos védelmet nyújt az
UV-A és az UV-B sugarakkal szemben. A naptej rendkívül ellenálló édesvízzel és tengervízzel szemben. Könnyen felvihető, gyorsan felszívódik; a bőrt aloe vera és E-vitamin tartalma révén táplálja. Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert vagy illatanyagot.

Daylong® extreme SPF 50+ lotion
A Daylong® extreme liposzómás fényvédő naptej a napra rendkívüli érzékeny bőrűek és a rendkívüli UV sugárzásnak kitett helyeken (például a hegyekben és a trópusokon) tartózkodók számára. A termék az UV-A és UV-B sugarakkal szemben igen hatásos védelmet adó fénystabil UV-szűrőket tartalmaz. A naptejet könnyű felvinni. A bőrt aloe vera és E-vitamin tartalma révén táplálja. Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert vagy illatanyagot.