Excipial krém gyerekeknek

Gyerekeknek

Mi az Excipial Kids® és mikor alkalmazható?

Az Excipial Kids termékcsalád készítményei speciális bőrápoló termékek csecsemők és kisgyermekek száraz, illetve nagyon száraz és viszkető bőrére, amely pl. az atópiás ekcémánál fordul elő.

A száraz, irritált bőr és a kínzó viszketés jellemzően előforduló tünetei az olyan bőrbetegségeknek, mint az atópiás ekcéma – amelyet atópiás dermatitisznek, atópiás vagy endogén ekcémának is neveznek. Az atópiás ekcéma gyakran csecsemő-, illetve kisgyermekkorban kezdődik. Az érintettek több mint 30%-ánál fennmarad egészen felnőttkorig. A gondot okozó fő tünetek, mint a száraz, irritált bőr és a viszketés súlyosan ronthatják az életminőséget. Ezért különös jelentősége van a célzott, fő tünetekre összpontosító bőrápolásnak.

Az Excipial Kids® termékek három alapvető összetevőt tartalmaznak:

  • SymCalmin® A zab nyugtató hatása már régóta ismert, azonban annak nyugtató hatásért felelős összetevője, az avenantramid, a zabban természetes tartalomként csak igen alacsony koncentrációban fordul elő. A SymCalmin a zabban levő ezen bioaktív anyag szintetikus megfelelője, amely nem tartalmazza a természetes zab allergizáló összetevőit. A SymCalmin jelentősen csökkenti a viszketést és a bőrvörösséget.

  • Dexpantenol A dexpantenol gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. A dexpantenol a pantoténsav nevű vitamin előanyaga, amely a szervezetben a koenzim A képzéséhez szükséges. A koenzim A sok anyagcsere folyamatban játszik központi szerepet.

  • Glicerin A magas glicerintartalom intenzíven hidratálja a száraz bőrt, így nyugtatva azt. Támogatja a bőr védelmi rendszerének regenerálódását.

Az Excipial Kids® formái

Az Excipial Kids® három különböző termékformában kapható – habként, testápolóként és krémként.

Mire kell még ügyelni?

Az Excipial Kids® termékek szobahőmérsékleten (15-25°C) tárolandók. Így kifogástalan minőségük legalább a csomagoláson feltüntetett lejárati idő végéig (homokóra jelzésnél, hónap/év) megmarad. A hab használat előtt felrázandó!

Oldalunk szolgáltatásainak elérhetősége érdekében cookie-kat használunk. Az oldalon maradással Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Részletek >>>

Elfogadom