excipial nyitooldal

A hajhullás nemcsak hosszú távú stresszhatás vagy krónikus, gyulladásos betegségek következtében, egy lassúbb folyamat részeként jelentkezhet. Egyes gyógyszeres kezelések vagy akár egy rosszul sikerült hajfestés után többször megismételt újrafestés is okozhat hirtelen, fokozott hajhullást. Ilyen esetekben a sérült hajszálak elvesztése után a haj természetes módon is regenerálódik, ám mivel a haj növekedése viszonylag lassú, ez akár egy évig is eltarthat. A hajnövesztés gyorsan tehát nemcsak a divat és a szépség szempontjából, hanem az egészséges külső megjelenés helyreállítása érdekében is fontos lehet.

Szerencsére a legtöbben, akik a gyors hajnövesztés fortélyai iránt érdeklődnek, egyszerűen csak mielőbb hosszú hajat szeretnének a meglévő rövid helyett. Ha már túl van a házi praktikákon, kipróbálta a ricinus hajnövesztő hatását, a házilag készített olajos vagy tojásos hajpakolásokat, de nincs egészen megelégedve az otthoni hajöblítések és pakolások eredményével, akkor próbálja ki inkább a hajápolás svájci szakértői által kifejlesztett Revalid® hajregeneráló termékeket!

- A divat mindig változik, de a szépség örök! - Elcsépelt mondásnak tűnik? Pedig igaz! A divat diktálta hajszínek, frizurák állandó váltakozása mellett a fényes és egészséges haj mindig is a szépség jelképe volt. Megőrzésének titka pedig a gondos hajápolás jó minőségű hajápoló termékek segítségével, a hajszín kiválasztása bizony csak a másodlagos kérdések közé tartozik. A legújabb divat szerint elkészített frizurák is akkor állnak igazán jól, ha a haj egészséges, rugalmas és nem töredezik. A hajszálak szerkezetének megerősítése, csakúgy, mint a gyors hajnövesztés pedig elsősorban a hajhagymák megfelelő működésétől függ.

Nem érdemes a hajat teljesen feláldozni a divat oltárán, mert a túlságosan gyakori hajfestés, a magas hőmérsékletű hajsütés, hajszárítás, a fejbőrt és a hajszálakat erősen szárító hajformázó szerek állandó használata roncsolja a hajszálak szerkezetét és könnyen korpássá teheti a fejbőrt. Az erősen festett, dauerolt, vasalt haj helyett a legújabb divat egyre inkább a természetesen szép hajat részesíti előnyben. Amikor úgy érzi, sokat vesződik a házi hajformázással, gondoljon fejbőre egészségére is! A hajformázó, hajszínező készítmények túl gyakori használatától gyakran a fejbőr működésének egyensúlya felbomlik, melynek következménye nemcsak a fejbőr viszketése, kipirosodása, hámlása és kiszáradása, hanem kóros mértékű hajhullás is lehet.

Őrizze meg fejbőre egészséges működését, és táplálja hajszálait a svájci szakemberek által kifejlesztett Revalid® hajápolási kozmetikumokkal!

A Revalid® proteintartalmú sampon és a fésülést megkönnyítő Revalid® hajbalzsam fehérjékben, E- és B-vitaminokban, cinkben, magnéziumban, vasban és szelénben gazdag zabkivonatot, a hajszálak vázát alkotó keratint erősítő búzafehérjét és hajápoló pantenolt is tartalmaz. A fésülés megkönnyítésével az elvesztett hajszálak száma is csökkenhet.

Amennyiben haja korpásodás következtében hullik, hajmosáshoz válassza a Revalid® korpásodás elleni sampont! A Revalid® korpásodás elleni samponban található, a hajszálak szerkezetének megerősítését támogató szilíciumban gazdag csalánkivonat a népi gyógyászatban évszázadok óta használt hajerősítő, illetve hajöblítő szerként.

A Revalid®  regeneráló hajpakolás csökkenti a hajvégek töredezettségét és tápláló összetevői, a   vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag zabkivonat, a búzafehérje, a pantenol, az allantoin és az aminosavak a haj mélyebb rétegeibe felszívódva megerősítik a károsodott hajszálakat.

Mit tehet a hajhullás ellen?

- „Mostanában annyira hullik a hajam!” - „Teljesen meg fogok kopaszodni, ha ez így megy tovább!” - „Hiába kerülöm a hajszárító, a hajsütővas, a hajvasaló, sőt a hajlakk és a hajformázó szerek használatát!”

A legtöbben főként a házilag végzett hajformázó beavatkozásokat, hajfestést teszik felelőssé a hajhullásért. Bizonyos esetekben igazuk is lehet, de a túl gyakori hajformázás legtöbbször inkább csak kiszárítja és töredezetté teszi a hajat.

 -” Nekem sokat segített a ricinus, a tojássárgája pakolás formájában, a csalános vagy a kamillás öblítés hajmosás után.” - „Számodra is természetes megoldást jelenthetnek, biztosan erősebb lesz tőlük a hajad!”

Ugye, ismerősek ezek a tanácsok? Sokan szívesen megosztják a természetes, otthoni alapanyagok felhasználásával házilag elkészíthető, legújabb hajpakolás recepteket és tapasztalataikat arról, hogy mennyit nőtt a hajuk. De kérdés, hogy ezek a praktikák elegendőek-e ahhoz, hogy gyorsabban nőjön a haj?

A hajhullás elleni küzdelemben a legfontosabb kérdések közé a kopaszodás okának meghatározása tartozik. A hajszálak vészes megritkulása mögött legtöbbször nem a túlzott mértékű házi hajformázás, hanem valamilyen betegség, gyógyszer mellékhatás vagy hajnövekedéshez szükséges vitaminok és ásványi anyagok hiánya húzódik meg. A hajhagymák megfelelő működéséhez szükséges tápanyagok pótlása révén a haj visszanyeri rugalmasságát, megerősödik és gyorsabb növekedésnek indul.

Hogyan nő a hajszál?

A hajszál fejbőrből kilátszó része tulajdonképpen élettelen. Egy elszarusodott fehérjéből, a keratinból áll, a haj növekedése pedig a fejbőr felszíne alatt, a hajhagymákban zajlik. A hajszál a hajhagymákban található mátrixsejtek gyors osztódása révén növekszik. A hajhagymák a fejbőrt átszövő hajszálerekből jutnak hozzá a vérben keringő tápanyagokhoz. A hajszál növekedését, a haj minőségét elsősorban az örökletes tényezők, másodsorban a táplálkozás, azaz a hajhagymák megfelelő tápanyag ellátottsága, harmadsorban pedig a hajápolási rutin határozza meg.

A hajszálak szerkezetének megerősítése, a hajhullás megállítása, a gyors hajnövesztés titka tehát a hajhagymák megfelelő működésében rejlik. A hajnövekedésért felelős hajhagymák pedig akkor végzik jól feladatukat, ha megfelelő a tápanyagellátásuk. A professzionális hajhullás elleni kapszulák olyan hajerősítő vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat is tartalmaznak, melyek célzottan a hajhagymák munkáját támogatják. A hajnövekedés serkentésére kifejlesztett tonikok és hajszeszek általában a fejbőr helyi keringésének élénkítése révén járulnak hozzá a hajhagymák tápanyag ellátottságának növeléséhez, hiszen a fokozódó vérkeringés révén a hajhagymákhoz több, a hajnövekedéshez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó vér áramlik.

Hajnövesztés gyorsan? Próbálja ki az egészséges hajnövekedéshez szükséges tápanyagok biztos forrását: a Revalid® kemény kapszulát és a Revalid® hajtonikot!

A Revalid® kemény kapszula, és a Revalid® hajtonik együttes alkalmazásával a gyors hajnövekedés nem csak álom többé. A Revalid® kemény kapszula gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, a Revalid® hajtonik pedig kozmetikum, mindkettő megelőzi a hajhullást, és serkenti a hajnövekedést.

A fejbőrön alkalmazandó Revalid® hajtonik koffeintartalma révén fokozza a helyi vérkeringését, ezáltal elősegíti, hogy a vérben keringő tápanyagok a hajhagymákhoz jussanak, így serkentve a haj növekedését. A könnyen és gyorsan alkalmazható Revalid® hajtonik a hajszálak megerősítését szolgáló fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag zabkivonatot, búzafehérjét és ricinusolajat is tartalmaz.


A Revalid® kemény kapszulában található köles-, élesztő- és búzacsíra kivonat természetes formában tartalmazza a hajnövekedés serkentéséhez belülről szükséges fehérjéket, aminosavakat, H-, E-, A- és B-vitaminokat, szilíciumot, vasat, folsavat, szelént, magnéziumot, krómot, foszfort, cinket és kalciumot. Emellett hozzáadott, a hajszálakat felépítő keratin termelődéséhez szükséges metionin és cisztin, vas, kalcium-pantotenát, B-vitaminok, PABA és nyomelemek is segítik hatékonyságát.

Amikor a gyors hajnövesztés igazán sürgős problémává válik, természetesen mindenki azonnali hatást vár. Ne hagyja azonban figyelmen kívül, hogy a haj átlagosan havonta nagyjából 1 cm-t nő. A kihullott vagy súlyosan károsodott hajszálak helyén növekvő új, a vitamin- és ásványi anyag kezelésnek köszönhetően erős hajszálakból formálódó fényes és egészséges haj kialakulása tehát időbe telik. Ezért fontos, hogy betartsa a Revalid® kemény kapszula szedésére ajánlott, legalább 2-3 hónapos időtartamot, hiszen a hajhullás elleni kapszula hatékonysága csak a javasolt kezelési idő leteltével válik majd igazán érzékelhetővé!

kockazat

 

A hajhullás nemcsak hosszú távú stresszhatás vagy krónikus, gyulladásos betegségek következtében, egy lassabb folyamat részeként, hanem hirtelen, nagy mennyiségben is bekövetkezhet. Gyógyszeres kezelés vagy akár egy rosszul sikerült hajfestés után többször megismételt újrafestés is okozhat hirtelen, fokozott hajhullást. Ilyen esetekben a sérült hajszálak elvesztése után a haj természetes módon is regenerálódik, ám mivel a haj növekedése viszonylag lassú, ez akár egy évig is eltarthat. A gyors hajnövesztés ilyenkor kiemelt jelentőségű kérdéssé válhat.

A gyors és hatékony hajnövesztés nem lehetetlen! A Revalid® kemény kapszula, és a Revalid hajtonik együttes alkalmazásával a gyors hajnövekedés nem csak álom többé. A Revalid® kemény kapszula gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, a Revalid hajtonik pedig kozmetikum, mindkettő megelőzi a hajhullást, és serkenti a hajnövekedést.

A Revalid® kemény kapszulában található köles-, élesztő- és búzacsíra kivonat természetes formában tartalmazza a hajnövekedés serkentéséhez szükséges fehérjéket, aminosavakat, H-, E-, A- és B-vitaminokat, szilíciumot, vasat, folsavat, szelént, magnéziumot, krómot, foszfort, cinket és kalciumot, emellett hozzáadott, a hajszálakat felépítő keratin termelődéséhez szükséges metionin és cisztein, vas, kalcium-pantotenát, B-vitaminok, PABA és nyomelemek is segítik hatékonyságát.

A könnyen és gyorsan alkalmazható Revalid® hajtonik koffeintartalma révén fokozza a fejbőr vérkeringését és serkenti a hajnövekedést! A Revalid® hajtonik a hajszálak megerősítését szolgáló fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag zabkivonatot, búzafehérjét és ricinusolajat is tartalmaz.

A hajnövekedést serkentő kezelést egészítse ki a többi Revalid kozmetikummal, a hajat tápláló hajpakolással, hajbalzsammal és samponnal! A Revalid® proteintartalmú sampon és a fésülést megkönnyítő Revalid® hajbalzsam fehérjékben, E- és B-vitaminokban, cinkben, magnéziumban, vasban és szelénben gazdag zabkivonatot, a hajszálak vázát alkotó keratint erősítő búzafehérjét és hajápoló pantenolt is tartalmaz. A fésülés megkönnyítésével az elvesztett hajszálak száma csökkenhet. Amennyiben haja korpásodás következtében hullik, hajmosáshoz válassza a Revalid® korpásodás elleni sampont! A Revalid® korpásodás elleni samponban található csalánkivonat magas szilíciumtartalmú, a népi gyógyászatban évszázadok óta használt hajerősítő, illetve hajöblítő összetevő.

Amikor a hajnövesztés gyorsan igazán sürgős problémává válik, természetesen mindenki azonnali hatást vár. Ne hagyja azonban figyelmen kívül, hogy a haj átlagosan havonta nagyjából 1 cm-t nő. A kihullott vagy súlyosan károsodott hajszálak helyén növekvő új, a vitamin- és ásványi anyag kezelésnek köszönhetően erős hajszálakból formálódó fényes és egészséges haj kialakulása tehát időbe telik. Ezért fontos, hogy betartsa a Revalid® kemény kapszula szedésére ajánlott, legalább 2-3 hónapos időtartamot, hiszen a hajhullás elleni kapszula hatékonysága csak az ajánlott kezelési idő leteltével válik majd igazán érzékelhetővé!

 

Hajkoronája egyre szerényebb, haja fénytelen, durva tapintású, elvékonyodott? Inkább nem is fésülködik, csak ne kelljen szembesülni a kihullott hajszálakkal? Igyekszik megtalálni a hajhullást legjobban leplező hajviseletet? Persze a legszebb frizura is csak egészséges hajból áll jól. Szerencsére azonban a haj fényének, rugalmasságának, egészségének helyreállítására ma már létezik hatékony megoldás!

Oldalunk szolgáltatásainak elérhetősége érdekében cookie-kat használunk. Az oldalon maradással Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Részletek >>>

Elfogadom

Az Ewopharma vállalatcsoport tájékoztatást kíván kapni alkalmazottaitól, partnereitől és leányvállalataitól azokról a problémákról, amelyek a hatályos törvények, szabályok, vagy rendeletek, vállalati elvek, irányelvek vagy eljárások feltételezett megszegésével kapcsolatosak. Ha megalapozottan gondolja, hogy bármilyen etikátlan vagy jogsértő magatartás fordult elő, kérjük, jelentse a compliance.helpline@ewopharma.com e-mail címen.
További információ az Ewopharma üzleti viselkedési irányelveiről: http://www.ewopharma.com/content/aboutus/code_of_conduct.php

Promóciós szabályzat

A promóciót a Perskindol Aktív Gél kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 4 ml-es Perskindol Aktív Gél termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 4 ml-es Perskindol Cool Gél termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Perskindol Aktív Gél vagy egy Perskindol Aktív Gél plusz egy Perskindol Cool Gél termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128911/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 2.

Promóciós szabályzat

A promóciót a Revalid proteintartalmú sampon kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 10 ml-es Revalid proteintartalmú sampon termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 10 ml-es Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Revalid proteintartalmú sampon vagy egy Revalid proteintartalmú sampon plusz egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128912/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 20.

Promóciós szabályzat

A promóciót a Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 10 ml-es Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 10 ml-es Revalid proteintartalmú sampon termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam vagy egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam plusz egy Revalid proteintartalmú sampon termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128912/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 20.