Excipial Repair bőrregeneráló kézkrém, 50 ml

Excipial Repair bőrregeneráló kézkrém 50 ml
1 938 HUF egységár

+

Kapható a patikákban vagy megvásárolható MOST webáruházunkban!

Kiszállítási díj: 880 Ft

Ápoló kézkrém a száraz és igénybevett kezek regenerálására

A kéz az ember legfontosabb munkaeszköze. Naponta számtalan műveletet elvégez, egyúttal fontos kommunikációs eszköz és érzékszerv. A kezek különösen ki vannak téve az állandó igénybevételnek, és olyan – látszólag ártalmatlan – anyagok irritálják, mint a víz és a szappanfélék. Az erős igénybevétel és a káros anyagokkal való ismételt érintkezés a felső bőrrétegek működését hátrányosan befolyásolhatja és idővel a bőrkárosodás szemmel is láthatóvá válik. A bőr megzavart védelmi rendszerének első jelei lehetnek a bőrszárazság, kivörösödés, hólyagocskák, kis berepedések és a fokozott viszketés. Az ismételt igénybevétel a kéz bőrének krónikus megbetegedéséhez vezethet. Ennek különösen nagy a kockázata olyan embereknél, akik a háztartásban és a munkahelyen újra és újra bőrizgató anyagokkal, pl. vízzel, szappannal vagy tisztítószerekkel és vízoldékony kenőanyagokkal érintkezésbe kerülnek. Az érintettek közé tartoznak többek között a fodrászok, pékek, virágárusok/kertészek, cukrászok, kézművesek és az egészségügyi dolgozók.

A kéz bőrének teljeskörű ápolását ezért következetesen, és már a szemmel látható bőrelváltozások megjelenése előtt meg kell kezdeni. Az Excipial® a bőrgyógyászokkal együttműködve kiváló kézápolási módszert fejlesztett ki, ami védelemből és ápolásból áll. Ez a készítményben található összetevőkön alapul, és így megfelel a bőr egyedi igényeinek.

Excipial® Repair – bőrregeneráló kézkrém száraz és igénybevett kezekre

A bőrnek támogató ápolásra van szüksége annak érdekében, hogy az igénybevételt követően regenerálódni tudjon, védelmi rendszere helyreálljon és stabilizálódjon.

A ligetszépe-magolajból és B3-vitaminból álló bőrápoló komplexet tartalmazó Excipial® Repair kézkrém elősegíti a károsodott bőr természetes regenerálódását. Gyorsan felszívódik és simává teszi a kezek száraz és érdes bőrét.

Nem tartalmaz színezőanyagokat.

Lipidtartalom: 29%, olaj a vízben (O/V) emulzió.

Ideális a száraz és igénybevett kéz mindennapi ápolására.

Alkalmazás: Munkavégzést követő és éjszakai használata ajánlott, szükség esetén naponta több alkalommal. Élelmiszerek készítése előtt is alkalmazható.

A bőrvédő vagy az ápoló kézkrém használata előtt meg kell tisztítani a kezet. Ezután gondosan – az ujjak között is – szárazra kell törölni. Ezt követően vigye fel az ápoló krémet a kézhátra. Dörzsölje egymáshoz a két kézhátat, majd gondosan masszírozza be a készítményt. Eközben ne feledkezzen meg az ujjbegyekről, az ujjközökről és a csuklókról!

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Összetevők: víz, behenil-alkohol, glicerin, ligetszépe olaj, paraffinolaj, etilhexil-palmitát, cetearil-alkohol, niacinamid, pantenol, szkvalén, ceteth-10, szteareth-20, dimetikon, szójababolaj, tokoferol, dinátrium-EDTA, parfüm, poliaminopropil-biguanid, nátrium-hidroxid

Felhasználható: A csomagoláson feltüntetett lejárati idő végéig: hónap/év. Felbontás után 12 hónapig.

Tárolás: Szobahőmérsékleten (15-25°C) tárolandó.

Származási ország: Svájc

Az Excipial készítményeket Svájcban, a Spirig Pharma AG, CH-4622 Egerkingen gyártja.

A Spirig Pharma AG olyan gyógyszergyár, amely a bőrgyógyászatra szakosodott, és Svájcban vezető helyet ért el ezen a területen.

Forgalomba hozatalért felelős személy:
Galderma International
Tour Europlaza – La Défense 4
20 avenue André Prothin
92927 La Défense Cedex
Franciaország

Magyarországon forgalmazza:
Ewopharma Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 73/f.

A termék besorolása: kozmetikum.

Oldalunk szolgáltatásainak elérhetősége érdekében cookie-kat használunk. Az oldalon maradással Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Részletek >>>

Elfogadom

NYERJ DAYLONG NAPTEJET!

Mindössze pár egyszerű kérdés megválaszolásával Tied lehet a limitált kiadású, exkluzív Daylong csomag, amely magában foglal egy extra magas védelmet nyújtó, valamint egy kimondottan gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett naptejet.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg minden Daylong terméket!
Így 15%-kal több pénz marad a zsebedben!

SOHA ILYEN MÉG NEM VOLT!

EZ AZ AJÁNLAT CSAK A NYÁR VÉGÉIG TART!
NE MARADJ LE RÓLA!

A következő oldalon egy rövid kvízt találsz. Amennyiben a megadott adatokkal részt veszel a játékban, sorsoláson veszel részt, és tied lehet a 10 db limitált kiadású Daylong csomagunk egyike!

INDULOK A NYEREMÉNYÉRT!

ÉRDEKEL EGY INGYENES NAPTEJ CSOMAG?

ÉS AZ EXTRA KEDVEZMÉNY?

KATTINTS IDE!