Daylong ultra SPF 30 gél-spray, 150 ml

daylong-ultra-gel-23289
4.00001 5 8 Product
8 062 HUF egységár

+

Magas fokú fényvédelem

Fényérzékeny bőrre: napallergia, valamint zsíros bőr esetén

Extra vízálló

Zsír- és emulgeálószer-mentes

Daylong-formula az egészséges védelemért:

A Daylong ultra gél-spray különösen alkalmas napallergiára hajlamos, valamint zsíros bőrre.

A hatékonyságot és a tolerálhatóságot napallergiás felhasználókon végzett vizsgálatok igazolják.

A könnyű, zsírmentes gél-spray jól eloszlatható, gyorsan beszívódik és kellemes, matt bőrérzetet biztosít. A gél-spray ezen felül E-vitamint tartalmaz.

A Daylong ultra gél-spray jól alkalmazható nehezen elérhető vagy szőrrel fedett testrészeken, férfiaknál, valamint sportolásnál.

A fénystabil UV-szűrők rendkívül hatékony védelmet nyújtanak az UV-A és UV-B sugarakkal szemben. Az UV védelem csökkentheti a napallergia előfordulásának gyakoriságát.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem komedogén.

Nem tartalmaz tartósítószert, emulgeálószert és illatanyagot.

Alkalmazás: Bőséges mennyiséget alkalmazzon kb. 20 perccel a napozás előtt, és hagyja jól beszívódni! A fényvédő gél-spray szembe ne kerüljön! Többször használja a tökéletes fényvédelem érdekében, főleg vízben való tartózkodás és törölközés után, továbbá verejtékezés esetén. A túl vékony rétegben alkalmazott naptej jelentősen csökkenti a védelem fokát. Kerülje az intenzív déli napsugárzást! A mértéktelen napozás veszélyes. A magas védőfaktorral rendelkező fényvédőszerek sem nyújtanak teljes védelmet az UV-sugárzás ellen. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsütésnek! A fényvédő termékek tartósan elszínezhetik a textíliákat és az egyéb anyagokat.

Összetevők: víz, etilhexil-metoxicinnamát, alkohol, dietilamino-hidroxibenzoil-hexil-benzoát, bis-etilhexiloxifenol-metoxifenil-triazin, dimetikon, VP/eikozén-kopolimer, C12-15-alkil-benzoát, dibutil-adipát, ciklodextrin, tokoferol, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, trietanolamin, lauril-glükozid, trisodium-etiléndiamin-diszukcinát, BHT

Kiszerelés: 150 ml

Felhasználható: A csomagoláson feltüntetett lejárati idő végéig: hónap-év. Felbontás után 12 hónapig.

Eltartás: Nem igényel különleges tárolást.

Különleges óvintézkedések: Nincsenek.

Származási ország: Svájc

Forgalmazza:
Ewopharma Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 73/f.

A termék besorolása: kozmetikum

Amennyiben készítményünkkel kapcsolatosan mellékhatás lépne fel, kérjük, késedelem nélkül a megfelelő hivatkozásokra kattintva jelentse be:

Kapható a patikákban, vagy megvásárolható MOST webáruházunkban!

Kiszállítási díj: 880 Ft