DAYLONG NYEREMÉNYJÁTÉK

Legyen Tied a 10 db limitált kiadású, exkluzív Daylong csomagunk egyike! Ehhez mindössze válaszold meg a következő négy, Daylong naptejjel kapcsolatos kérdést, így részt veszel a sorsoláson, amellyel megnyerheted az extra magas védelmet nyújtó Daylong Extreme SPF 50+ lotion naptejből valamint egy kimondottan a gyermekek érzékeny bőrére kifejleszett Daylong Kids SPF 30 lotion naptejből álló csomagot.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt
15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg
minden Daylong terméket!
Így +15%-kal több pénz marad a zsebedben! 

Kérjük, add meg elérhetőségedet,
hogy értesíteni tudjunk nyereményedről a sorsolást követően!

Amennyiben szeretnéd megduplázni nyerési esélyeidet,
iratkozz fel hírlevelünkre!

A spamet mi magunk sem szeretjük, éppen ezért Te sem fogsz kapni tőlünk. Hanem csak és kizárólag a Számodra is érdekes tartalmat. Ha ezt a lehetőséget választod, a későbbiek során értesítőt fogsz kapni újdonságainkról, (ehhez hasonló) akcióinkról, érdekes, egészség megőrzéssel kapcsolatos cikkeinkről. A hírlevélről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

Játékszabályzat megismerése és elfogadása

NYERJ DAYLONG NAPTEJET!

Mindössze pár egyszerű kérdés megválaszolásával Tied lehet a limitált kiadású, exkluzív Daylong csomag, amely magában foglal egy extra magas védelmet nyújtó, valamint egy kimondottan gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett naptejet.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg minden Daylong terméket!
Így 15%-kal több pénz marad a zsebedben!

SOHA ILYEN MÉG NEM VOLT!

EZ AZ AJÁNLAT CSAK A NYÁR VÉGÉIG TART!
NE MARADJ LE RÓLA!

A következő oldalon egy rövid kvízt találsz. Amennyiben a megadott adatokkal részt veszel a játékban, sorsoláson veszel részt, és tied lehet a 10 db limitált kiadású Daylong csomagunk egyike!

INDULOK A NYEREMÉNYÉRT!

ÉRDEKEL EGY INGYENES NAPTEJ CSOMAG?

ÉS AZ EXTRA KEDVEZMÉNY?

KATTINTS IDE!