Daylong extreme SPF 50+ gél, 100 ml

7 117 HUF egységár

+

Nagyon magas fokú fényvédelem

Fényérzékeny bőrre: napallergia, valamint zsíros bőr esetén

Extra vízálló

Zsír- és emulgeálószer-mentes

Daylong-formula az egészséges védelemért:

A Daylong extreme gél különösen alkalmas napallergiára hajlamos, valamint zsíros bőrre.

A hatékonyságot és a tolerálhatóságot napallergiás felhasználókon végzett vizsgálatok igazolják.

A könnyű, zsírmentes gél jól eloszlatható, gyorsan beszívódik és kellemes, matt bőrérzetet biztosít. Ezen felül E-vitamint tartalmaz.

A fénystabil UV-szűrők rendkívül hatékony védelmet nyújtanak az UV-A és UV-B sugarakkal szemben. Az UV védelem csökkentheti a napallergia előfordulásának gyakoriságát.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem komedogén.

Zsír- és emulgeálószer-mentes.

Nem tartalmaz tartósítószert és illatanyagot.

Alkalmazás: Bőséges mennyiséget alkalmazzon kb. 20 perccel a napozás előtt, és hagyja jól beszívódni! A fényvédő gél szembe ne kerüljön! Többször használja a tökéletes fényvédelem érdekében, főleg vízben való tartózkodás és törölközés után, továbbá verejtékezés esetén. A túl vékony rétegben alkalmazott naptej jelentősen csökkenti a védelem fokát. Kerülje az intenzív déli napsugárzást! A mértéktelen napozás veszélyes. A magas védőfaktorral rendelkező fényvédőszerek sem nyújtanak teljes védelmet az UV-sugárzás ellen. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsütésnek! A fényvédő termékek tartósan elszínezhetik a textíliákat és az egyéb anyagokat.

Összetevők: víz, etilhexil-metoxicinnamát, alkohol, C12–15 alkil-benzoát, dietilamino-hidroxibenzoil-hexil-benzoát, bis-etilhexiloxifenol, metoxifenil-triazin, dibutil-adipát, titánium-dioxid (nano), dimetikon, VP/eikozén-kopolimer, ciklodextrin, etilhexil-triazon, metilén-bis-benzotriazolil-tetrametilbutilfenol (nano), tokoferol, poligliceril-2-dipolihidroxisztearát, szilícium-dioxid, decil-glükozid, trietanolamin, xantán gumi, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, trisodium-etiléndiamin-diszukcinát, lauril-glükozid, BHT, propilén-glikol

Kiszerelés: 100 ml

Felhasználható: A csomagoláson feltüntetett lejárati idő végéig: hónap-év. Felbontás után 12 hónapig.

Eltartás: Nem igényel különleges tárolást.

Különleges óvintézkedések: Nincsenek.

Származási ország: Svájc

Forgalmazza:
Ewopharma Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 73/f.

A termék besorolása: kozmetikum

Amennyiben készítményünkkel kapcsolatosan mellékhatás lépne fel, kérjük, késedelem nélkül a megfelelő hivatkozásokra kattintva jelentse be:

Kapható a patikákban, vagy megvásárolható MOST webáruházunkban!

Kiszállítási díj: 880 Ft