Az izomláz kezelése

A Perskindol Active Classic termékek az izomláz megelőzésében és a már kialakult tünetek kezelésében egyaránt hatásosak!

Az izomláz kialakulásának okai:

  • nem megfelelő bemelegítés
  • az edzés utáni levezető, nyújtó gyakorlatok hiánya
  • a tejsav felszaporodása a terhelésnek kitett izmokban
  • a megerőltetett vagy nem kellően bemelegített izomszövet mikrosérülései illetve az ezek helyén keletkező gyulladásos folyamatok

Előzze meg az izomláz kialakulását a megfelelő bemelegítést segítő Perskindol Active Classic Géllel! Bemelegítés előtt a terhelésnek kitett izmok területén bemasszírozva, a gél aktív növényi hatóanyagai, a keringésfokozó hatású rozmaringolaj, a kúszó fajdbogyó olaj és az erdei fenyőtűolaj segítik az izmok hőmérsékletének illetve rugalmasságának növelését.

Az izomláz kezelése:

Az izomláz első jeleinek megjelenésekor kezdje el a fájdalmas testrész kezelését a Perskindol Active Classic Géllel! A gél összetevői közül a mentol és a citrusolajok hűsítő hatásukkal enyhítik a tüneteket, a természetes metil-szalicilát tartalmú kúszó fajdbogyó olaj pedig hatékony fájdalomcsillapító. A bergamottolaj, a narancshéj olaj és a levendulaolaj nyugtatja és ellazítja a fájdalmas izomláztól szenvedő testrészeket.

A kettős hatású Perskindol Active Classic Gél az alkalmazás után hűsítő hatása révén hamarosan enyhíti az izomláz okozta fájdalmakat. A gél és a spray helyi keringést serkentő gyógynövény-kivonatai vérbőséget okoznak a kezelt izmok területén, a gyorsabb helyi keringés pedig elősegíti az izomlázat okozó tejsav és egyéb salakanyagok gyorsabb kiürülését. Az izmokat átjáró hajszálerek keringésének fokozása révén az izmokba oxigéndús vér áramlik, a sejtek anyagcseréjének fokozódása pedig elősegíti a gyulladásos tünetek gyorsabb javulását. Az élénkebb helyi keringés miatt az izmok ellazulnak, a fájdalom csökken, az izomláz kezelése érezhetően javítja közérzetét.

A természetes gyógynövény kivonatokat tartalmazó Perskindol Active Classic Gél a könnyebb kezelhetőség érdekében spray formájában is kapható.

3 102 HUF egységár Perskindol Active Classic Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

orvostechnikai eszköz