Az izomhúzódás kezelése

Az izomhúzódás kezelése során a legfontosabb szempont az izom további sérülésének megelőzése. A gyorsabb gyógyulás érdekében minél hamarabb kezdje meg a tünetek kezelését! A Perskindol Active Cool Gél elsősegélynyújtáskor, a húzódás bekövetkeztével nyújt azonnali segítséget, míg a Perskindol Active Classic termékcsalád spray illetve gél kiszerelései a gyógyulás folyamatát támogatják.

Izomhúzódás legtöbbször sportolás vagy fizikai munka következtében, hirtelen, szokatlan mozdulat hatására, legtöbbször a láb, a kar, a váll, a hát vagy a has izmaiban következik be, jellemzője a hirtelen megmerevedő és ellazulásra képtelen, fájdalmas izomzat. A fájdalom az izom mozgatásakor fokozódik.

Perskindol Active Cool Gél és Perskindol Cool Spray – azonnali elsősegélynyújtás az izomhúzódás kezelése során:

  • A húzódás kezelését mielőbb, lehetőség szerint még a sérülés bekövetkeztének helyszínén kezdje meg! Jellemzően a végtagok izmainak súlyosabb meghúzódásakor a sérülés helyén duzzanat is keletkezhet. A Perskindol Active Cool Gél vagy a Perskindol Cool Spray azonnali alkalmazása a sportsérülések helyszíni kezelésére elsőként javasolt jegeléssel azonos hatást ér el. A hideg hatására az erek összehúzódnak, az érfalakon át pedig kevesebb folyadék szivárog a szövetek közé, ezzel pedig csökken a fájdalmas duzzanat kialakulásának esélye.

Perskindol Active Classic Gél és Spray – fájdalomcsillapító, keringésfokozó és izomlazító gyógynövényi hatóanyagokkal:

  • A húzódáskor bekövetkező hirtelen fájdalom enyhítésére használja a Persindol Active Classic Sprayt! A spray gyógynövényi hatóanyagai közül a mentol és a citromolaj hűsítő hatásával, a kúszó fajdbogyó olaj pedig természetes metil-szalicilát tartalma révén csökkenti a fájdalmakat.
  • A meghúzódott izmot a teljes gyógyulásig kímélni kell. A Perskindol Active Classic Gél mentol tartalmú hűsítő gél természetes metil-szalicilát tartalmának köszönhetően fájdalomcsillapító hatása mellett fokozza az izom helyi keringését, ami kedvező a gyógyulás folyamatában. A levendulaolaj és a bergamottolaj izomlazító, az erdei fenyőtűolaj és a rozmaringolaj pedig keringést serkentő hatásával járul hozzá ahhoz, hogy a merev izmok mihamarabb visszanyerjék rugalmasságukat. 

3 102 HUF egységár Perskindol Active Classic Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

orvostechnikai eszköz

3 102 HUF egységár Perskindol Active Cool Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Cool Spray, 250 ml

orvostechnikai eszköz