Az izomfájdalom kezelése

A sportsérülések, nehéz fizikai munka vagy akár a hosszan fennálló helytelen testtartás okozta izomfájdalmak kezelésére a Perskindol termékcsalád többféle megoldást kínál.

A sportolás vagy egyéb fizikai munka következtében fellépő izomfájdalmak leggyakoribb oka a nem megfelelően bemelegített izom túlerőltetéséből eredő izomláz, izomhúzódás vagy görcs, de a panaszok komolyabb traumák, izomszövet szakadás jelei is lehetnek. A hideg, merev izomzat sérülékenyebb, ezért soha ne hagyja el edzés előtt a megfelelő bemelegítést!

Előzze meg az izomsérüléseket, görcsöt, izomlázat a Perskindol Active Classic Gél használatával és alapos bemelegítéssel edzés előtt! Bemelegítés előtt finoman masszírozza be a gélt a leginkább terhelt izmok területén. A gyorsan felszívódó Perskindol Active Classic Gél növényi hatóanyagai közül a kúszó fajdbogyó-olaj, az erdei fenyőtűolaj és a rozmaringolaj a helyi vérkeringés fokozásával segítik a bemelegítés hatékonyságát, a bergamott- és a levendulaolaj pedig ellazítja a merev izmokat.

Az izomfájdalom kezelése során jegelésre, azonnali fájdalomcsillapításra használja a Perskindol Cool Spray-t már a helyszíni elsősegélynyújtáskor is!

A mentol tartalmú Perskindol Cool Spray illetve a Perskindol Active Cool Gél hatékony hűsítő hatása révén csökkenti a ránduláskor, zúzódáskor, az izomszövet mikroszakadásakor fellépő duzzanat és véraláfutás mértékét és csillapítja a fájdalmakat.

A Perskindol Cool Spray azonnali fagyasztó hatása a jegeléshez hasonlóan működik: a hideg hatására az erek az érintett területen összehúzódnak, így az érfalakon keresztül kevesebb folyadék szivárog a szövetek közé.

Izomhúzódások, izomfájdalmak, zúzódások helyszíni kezelésére használja a Perskindol Active Classic Spray-t! A spray illetve az izomfájdalom kezelése, megszüntetése terén hatékony Perskindol Active Classic Gél hatóanyagai, a természetes metil-szalicilát tartalmú kúszó fajdbogyó olaj fájdalomcsillapító, a bergamottolaj, a citromolaj és a mentol hűsítő, a levendulaolaj nyugtató, az erdei fenyőtűolaj és a rozmaringolaj helyi keringést fokozó hatása révén enyhíti a tüneteket, csillapítja a fájdalmat. 

3 102 HUF egységár Perskindol Active Classic Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

orvostechnikai eszköz

3 102 HUF egységár Perskindol Active Cool Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 318 HUF egységár Perskindol Cool Spray, 250 ml

orvostechnikai eszköz

NYERJ DAYLONG NAPTEJET!

Mindössze pár egyszerű kérdés megválaszolásával Tied lehet a limitált kiadású, exkluzív Daylong csomag, amely magában foglal egy extra magas védelmet nyújtó, valamint egy kimondottan gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett naptejet.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg minden Daylong terméket!
Így 15%-kal több pénz marad a zsebedben!

SOHA ILYEN MÉG NEM VOLT!

EZ AZ AJÁNLAT CSAK A NYÁR VÉGÉIG TART!
NE MARADJ LE RÓLA!

A következő oldalon egy rövid kvízt találsz. Amennyiben a megadott adatokkal részt veszel a játékban, sorsoláson veszel részt, és tied lehet a 10 db limitált kiadású Daylong csomagunk egyike!

INDULOK A NYEREMÉNYÉRT!

ÉRDEKEL EGY INGYENES NAPTEJ CSOMAG?

ÉS AZ EXTRA KEDVEZMÉNY?

KATTINTS IDE!