Ewopharma

Az ízületi- és izomfájdalom kezelése

Itt fáj, ott fáj – a leggyakoribb okok:

A mozgásszervi fájdalmak leggyakoribb okai közé a sportsérülések és a reumatológiai betegségek tartoznak. Az átmenetileg fellépő izomláz, húzódás, rándulás, zúzódás mellett léteznek ugyanakkor olyan betegségek is, amelyeknél a jellemző tünetek között szerepel az izmok fájdalmas merevsége, elnehezültsége. Egyes gyógyszerek, (pl. koleszterinszint csökkentők) szedése, izomgyulladás, idegrendszeri betegségek, (pl. szklerózis multiplex) esetén is gyakran előfordul, hogy rendszeresen fáj valamelyik, vagy akár több izom, de vírusfertőzések, pl. az influenza vagy akár egy lázzal járó megfázás jellegzetes tünete is lehet az izomlázhoz némileg hasonlító végtagfájdalom. Az izmok fájdalmas merevségét nemcsak testi, hanem lelki betegség is okozhatja! A túlzott mennyiségű munka, a folyamatos szorongás, a stressz az évek során bizonyos helyeken – jellemzően a nyak, a váll, a lapockák és a hátizmok területén – kialakuló fájdalmas izommerevséget, nyomásra is érzékeny izomcsomók kialakulását okozza, melyek csak nehezen, masszázs, könnyű mozgás, gyógytorna vagy kondicionáló torna, jóga, relaxáció segítségével oldhatók fel.

Az ízületi fájdalom az esetek nagy részében reumatológiai betegségek kísérője, de sportbalesetek következtében is kialakulhat. Síelők, focisták, kézilabdázók, röplabdázók gyakori balesete a térd vagy a boka rándulása, melynek leggyakoribb következménye az ínszalag-húzódás, illetve az ízület sérülése.

A reumatológiai betegségek következtében, legtöbb esetben a kézfej, a lábfej, a térd, a könyök vagy a derék területén fellépő ízületi panaszokat sokszor az adott ízület gyulladásos elváltozása okozza.

A tünetek közé tartozik a nyugalomban is jelentkező fájdalomérzet mellett különösen reggel, ébredés után fellépő ízületi merevség, illetve az érintett ízület fölött megjelenő duzzanat is. Mozgás, torna hatására a fájdalom sok esetben csökken, így a fájdalomcsillapítás mellett a rendszeres gyógytorna, könnyű séta, torna, jóga, egyéb mozgás is jól szolgálja a tünetek enyhítését. A gyulladásos tünetek csökkentését célzó reumatológiai terápia, illetve a nem-szteroid fájdalomcsillapító gyógyszerek mellett a Perskindol Active Classic Gél alkalmazása is segíthet az ízületi fájdalom enyhítésében.

Ha az izom fáj, a fájdalom az izom megfeszítésekor rendre jelentkezik. Akár különböző betegségek, akár sport- vagy egyéb sérülések a fájdalom kiváltó okai, a fájdalomcsillapítás alapvető eszköze ilyenkor a sérült testrész pihentetése, de a meleg fürdő és az izomlazító, a helyi keringést élénkítő gyógynövényeket tartalmazó készítmények – köztük a Perskindol Active Classic Gél és Spray is – alkalmazása is jótékony hatású lehet.

A fájdalom kiváltó okai közé tartozhat az izmok gyulladásos elváltozása is. A krónikus betegségek közé tartozó izomgyulladás szakszerű gyógyítása az orvos feladata, az izomsérülések, izomláz okozta enyhe izomgyulladás azonban orvosi kezelés nélkül, otthon is elmúlhat a gyulladás és a fájdalom enyhítését célzó készítmények segítségével. A kezelés célja ilyenkor a fájdalomcsillapítás, legjobb eszközei pedig a fájdalom és a gyulladás csökkentésére szolgáló krémek lehetnek. A közvetlenül a fájdalom helyén alkalmazható krém vagy spray legfőbb előnye a sokszor emésztőrendszeri mellékhatásokat is okozó nem-szteroid fájdalomcsillapító kapszula vagy tabletta használatával szemben az, hogy pontosan ott hat, ahol fáj, nem terheli feleslegesen az egész szervezetet, és a mellékhatások jelentkezése kevésbé valószínű.

A Perskindol Active Classic Gél és Spray az izom és ízületi sérülések, betegségek kezelését célzó terápia során a fájdalomcsillapítás terén nyújthat hasznos és természetes segítséget, amely akár az orvos által előírt megfelelő gyógyszeres kezelés kiegészítéseként, nem-szteroid fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tabletta, kapszula szedése mellett is alkalmazható.

A mozgásszervi fájdalmak enyhítése során a szakszerű gyógytorna, enyhébb esetekben az izmokat, ízületeket nem terhelő torna, jóga, az izommerevség, izomcsomók, izomfeszülés oldására a masszázs is kifejezetten jótékony hatású lehet. Az ízületeket érintő krónikus gyulladás, fájdalom esetén a zsíros, fűszeres, magas koleszterin tartalmú ételek kerülése, a túlzott mennyiségű stressz csökkentése, a rendszeres mozgás, illetve túlsúly esetén a fogyás is javíthatja a beteg életminőségét.

Ismeretlen eredetű, és/vagy nem múló izom- és ízületi fájdalom jelentkezése esetén a tüneteket kiváltó okok feltárása és a szükséges orvosi terápia meghatározása céljából forduljon szakorvoshoz vagy háziorvosához!

A sportsérülések, mozgásszervi fájdalmak kezelésére a Perskindol termékcsalád többféle megoldást kínál.

A sportolás vagy egyéb fizikai munka következtében fellépő izomfájdalmak leggyakoribb okai közé a nem megfelelően bemelegített izom túlerőltetéséből eredő izomláz, izomhúzódás vagy görcs tartozik, de a fájdalmak komolyabb traumák, izomhúzódás, izomszövet szakadás jelei is lehetnek. A hideg, merev izomzat sokkal sérülékenyebb, ezért sportolás előtt soha ne hagyja el a megfelelő bemelegítést!

Perskindol Aktív Gél  – bemelegítéshez, sportolás előtt és után

Előzze meg az izomsérüléseket, görcsöt, izomlázat a Perskindol Aktív Gél kozmetikum használatával és alapos bemelegítéssel edzés előtt! Bemelegítés előtt finoman masszírozza be a gélt a leginkább terhelt izmok területén. A gyorsan felszívódó Perskindol Active Classic Gél növényi összetevői közül a kúszó fajdbogyó olaj, az erdei fenyőtűolaj és a rozmaringolaj a helyi vérkeringés fokozásával segítik a bemelegítés hatékonyságát, a bergamott- és a levendulaolaj pedig nyugtat és pihentet sportolás után.

3 408 HUF egységár Perskindol Aktív Gél, 100 ml

kozmetikum

 

Perskindol Active Classic Gél és Spray - fájdalomcsillapítás természetesen

Csillapítsa az ízületi és izomfájdalmat Perskindol Active Classic Géllel! Kezelje az izomhúzódást, zúzódást, rándulást, az izomszakadásból eredő fájdalmakat Perskindol Active Classic Spray-vel! Használjon Perskindol Active Classic Gélt és Spray-t a feszült izmok ellazítására és a fáradt izmok megnyugtatására.
A Perskindol Active Classic Gél és Spray orvostechnikai eszköz. Hatóanyagaik, a természetes metil-szalicilát tartalmú kúszó fajdbogyó olaj fájdalomcsillapító, a bergamottolaj, a citromolaj és a mentol hűsítő, a levendulaolaj nyugtató, az erdei fenyőtűolaj és a rozmaringolaj helyi keringést fokozó hatásuk révén enyhítik a tüneteket, csillapítják a fájdalmat.

3 408 HUF egységár Perskindol Active Classic Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 642 HUF egységár Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

orvostechnikai eszköz

Perskindol Cool Spray és Perskindol Active Cool Gél – azonnali segítségnyújtás sportsérülések esetén

A sportsérülések, izomfájdalom kezelése során jegelésre, azonnali fájdalomcsillapításra használja a Perskindol Cool Spray-t már a helyszíni elsősegélynyújtáskor is!

A mentol tartalmú Perskindol Cool Spray és a Perskindol Active Cool Gél hatékony fagyasztó, illetve hűsítő hatása révén csökkenti a ránduláskor, húzódáskor, zúzódáskor, az izomszövet mikroszakadásakor fellépő duzzanat és véraláfutás mértékét és csillapítja a fájdalmakat. Perskindol Cool Spray és Perskindol Active Cool Gél orvostechnikai eszköz.

A Perskindol Active Cool Gél hűsítő hatása és a Perskindol Cool Spray azonnali fagyasztó hatása a jegeléshez hasonlóan működik: a hideg hatására az erek az érintett területen összehúzódnak, így az érfalakon keresztül kevesebb folyadék szivárog a szövetek közé, ezáltal csökkentve a baleseti sérülések során gyakran kialakuló duzzanat nagyságát és a fájdalomérzetet.

3 408 HUF egységár Perskindol Active Cool Gél, 100 ml

orvostechnikai eszköz

3 642 HUF egységár Perskindol Cool Spray, 250 ml

orvostechnikai eszköz

Nincs raktáron

kerdezze kezeloorvosat

Promóciós szabályzat

A promóciót a Perskindol Aktív Gél kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 4 ml-es Perskindol Aktív Gél termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 4 ml-es Perskindol Cool Gél termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Perskindol Aktív Gél vagy egy Perskindol Aktív Gél plusz egy Perskindol Cool Gél termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128911/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 2.

Promóciós szabályzat

A promóciót a Revalid proteintartalmú sampon kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 10 ml-es Revalid proteintartalmú sampon termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 10 ml-es Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Revalid proteintartalmú sampon vagy egy Revalid proteintartalmú sampon plusz egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128912/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 20.

Promóciós szabályzat

A promóciót a Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 10 ml-es Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 10 ml-es Revalid proteintartalmú sampon termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam vagy egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam plusz egy Revalid proteintartalmú sampon termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128912/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 20.