actinica home

Actinica® lotion

A fényvédelemtől a megelőzésig

Az Actinica® lotion hatékony, széles spektrumú fényvédelmet nyújtó testápoló. Azok számára fejlesztették ki, akiknél az ultraibolya (UV) sugárzás következtében kialakuló bőrrák kockázata az átlagosnál magasabb. Az UV sugárzás okozta bőrkárosodás bizonyos esetekben bőrrák kialakulásához vezethet. Az Actinica® lotion fényvédő krém használata kényelmes és hatékony módja a megelőzésnek. Az Actinica® lotion optimális alkalmazásának bemutatásával segítünk az UV sugárzás okozta bőrkárosodás megelőzésében és bőre egészségének megőrzésében.

Az Actinica® lotion fényvédő krém fontos tulajdonságai:

  • Az első és egyetlen orvostechnikai eszköz, amely klinikailag bizonyítottan hatékony nem-melanoma típusú bőrrák megelőzésében1
    • Az Actinica® lotion rendszeres használata 2 év alatt 53%-kal csökkentette az aktinikus keratózisok számát1
    • Az Actinica® lotion rendszeres használata mellett 2 év alatt nem jelentkezett invazív laphámrák1
  • Az Actinica® lotion fényvédő krém modern, fotostabil UV-szűrők kombinációját tartalmazza, amely az UV sugárzást széles spektrumban képes elnyelni, visszaverni és szétszórni. Hatékony védelmet nyújt az UV-B és az UV-A sugarakkal szemben. Az Actinica® lotion által nyújtott védelem mértékét a fényvédő kozmetikumokra vonatkozó európai szabályok szerint határozták meg. Eszerint az Actinica® lotion a legmagasabb fényvédelmi kategóriába („igen nagyfokú UV védelem”) tartozik.
  • Az Actinica® lotion fényvédő krém kiváló hidratáló tulajdonsággal is rendelkezik, így javítja a bőr textúráját. A liposzómás fényvédő krém nem tartalmaz illatanyagot vagy PEG emulgeáló szert, ezért valamennyi bőrtípus számára kellemes és jól tolerálható.
  • Egyszerű és kényelmes alkalmazás – standardizált pumpás adagoló biztosítja, hogy testtájanként megfelelő mennyiségű Actinica® lotion fényvédő krémet használjon.

Az Actinica® lotion pontos adagolását segítő standardizált pumpa

Az Actinica® lotion-t a Galderma csoporthoz tartozó svájci Spirig Pharma a legmagasabb minőségi és megbízhatósági szabványok szerint gyártja.

 

 

1. Ulrich C et al. Prevention of non-melanoma skin cancer in organ transplant patients by regular use of a sunscreen: a 24 months, prospective, case-control study. Br J Dermatol 2009;161:78-84.

NYERJ DAYLONG NAPTEJET!

Mindössze pár egyszerű kérdés megválaszolásával Tied lehet a limitált kiadású, exkluzív Daylong csomag, amely magában foglal egy extra magas védelmet nyújtó, valamint egy kimondottan gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett naptejet.

A kvíz kitöltésével a nyereményjáték időtartama alatt 15%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg minden Daylong terméket!
Így 15%-kal több pénz marad a zsebedben!

SOHA ILYEN MÉG NEM VOLT!

EZ AZ AJÁNLAT CSAK A NYÁR VÉGÉIG TART!
NE MARADJ LE RÓLA!

A következő oldalon egy rövid kvízt találsz. Amennyiben a megadott adatokkal részt veszel a játékban, sorsoláson veszel részt, és tied lehet a 10 db limitált kiadású Daylong csomagunk egyike!

INDULOK A NYEREMÉNYÉRT!

ÉRDEKEL EGY INGYENES NAPTEJ CSOMAG?

ÉS AZ EXTRA KEDVEZMÉNY?

KATTINTS IDE!