Svájci minőség

A legjobb naptej

Melyik a legjobb naptej? Amelyik biztonságosan védi bőrét a leégéstől, minél kevesebb allergizáló anyagot tartalmaz, kellemes állagú és a fényvédők mellett antioxidáns vitaminokkal és bőrápoló, gyulladáscsökkentő összetevőkkel ellensúlyozza a napsugárzás káros hatásait. A Daylong naptejek pont ilyenek.

Milyen naptejet vegyek? - Az alábbi szempontok segítenek a választásban:

Teljes körű UV-védelem

A legjobb naptej védelmet nyújt az UV-A és az UV-B sugárzás ellen egyaránt.

A naptej faktor számítása

A faktor számítás a különböző bőrtípusokon és a sugárzás erősségén alapul.

Bőrápoló összetevők

Egy-egy naptej teszt általában a termék hatékonyságát nézi – pedig a bőrápoló összetevők is fontosak.

Antioxidáns vitaminok

A legjobb naptejek, napozókrémek a fényszűrők mellett az UV-sugárzás bőrkárosító hatásait csökkentő antioxidáns vitaminokat is tartalmaznak

Allergén összetevők

Ha Ön érzékeny bőrű, olyan naptejet vásároljon, amely nem tartalmaz felesleges, esetenként allergiát is okozó anyagokat, pl. tartósítószert, illat- vagy színezőanyagot.

Vízállóság

Mivel a víztükör visszaveri az UV-sugárzást, fokozza annak intenzitását, a vízben még nagyobb a leégés kockázata. Strandoláshoz válasszon vízálló naptejet!

UV-B és UV-A védelem

A bőre számára legjobb naptej kiválasztásának elsődleges szempontja a leégés ellen nyújtott teljes körű védelem legyen. Ma már közismert, hogy a sorozatos leégések nyomot hagynak a bőrben, és hosszú távon összeadódó hatásuk a bőrrák egyik legfőbb kiváltó okai közé tartozik. Kutatások szerint nemcsak a bőr nyári barnaságát okozó UV-B, hanem az UV-A sugárzás is károsítja a sejtek szerkezetét, mellyel akár bőrrákot is okozhat. A legjobb naptej tehát elsősorban az a termék, amelyik az UV-A és UV-B sugárzás ellen egyaránt megbízhatóan véd. A Daylong termékcsalád naptejeinek széles választéka a gyermekek, a felnőttek, a napallergiások illetve az arc érzékeny bőre számára egyaránt megbízható védelmet nyújt az UV-B és az UV-A sugárzás ellen is.

A faktorszám jelentése

 A faktorszám azt az időtartamot mutatja meg, ahány percet biztonságosan eltölthet a napon a naptej használatával. Ha például fényvédelem nélkül 10 perc alatt égne le, 30 faktoros naptejjel bekenve 300 percet tölthet kint a napon. A legintenzívebb sugárzás idején, napközben, a naptej használatát néhány óránként, illetve fürdés vagy törölközés után minden alkalommal meg kell ismételni. A naptejek csak az alkalmazás után 20 perccel fejtik ki teljes hatásukat.

A bőr természetes védekező rendszere az UV-sugárzás káros hatásai ellen a bőrsejtek által a napsütés hatására termelt melanin. A melanintermelés következtében lebarnult bőr képes elnyelni az UV-sugárzás egy részét, így akadályozva meg, hogy az károsítsa a bőr mélyebb rétegeit. A melanin a gyors barnulás kulcsa: a világos hajú, fehér bőrű emberek bőre kevesebb, a sötétebb, mediterrán típusú embereké több melanin előállítására képes, és ez a különbség az oka annak, hogy a nagyon világos bőrűek szinte azonnal megpirulnak, leégnek a napon, míg a kreol bőrűek szép egyenletesen képesek lebarnulni. Ebből következően a gyakran leégő, fehér bőrűeknek magasabb, a könnyen barnuló sötétebb bőrűeknek pedig alacsonyabb faktorszámú naptejre van szükségük. A nyár elején, amikor még az UV-sugárzás is intenzívebb, illetve ha a könnyen leégő, világos bőrűek közé tartozik, használja a Daylong 50+ vagy 30 faktoros, magas fényvédelmi kategóriába tartozó fényvédőit! Ha bőre már lebarnult, a közepes fényvédelmet nyújtó, 25 faktoros Daylong ultra naptej is elegendő lehet.

Az UV-sugárzás erőssége függ a tengerszint feletti magasságtól és a napsugarak beesési szögétől; azaz a földrajzi szélességtől és a napszaktól is. A víztükör, a hótakaró és a tengerparti homok pedig visszaveri az UV-sugárzást, fokozza erősségét. Síeléskor, trópusi, tengerparti vagy magashegyi nyaraláskor, vízitúrán válassza a Daylong extra vízálló, maximális védelmet nyújtó 50+ faktoros fényvédőit!

Bőrápoló összetevők

Kevesen tudják, hogy a napsugárzás legnagyobb része UV-A sugarakból áll, amelyek a hosszú távú barnulás helyett az azonnali bőrpír kialakulását és a bőr idő előtti öregedését, kiszáradását, ráncosodását okozzák, illetve az újabb kutatások szerint hozzájárulhatnak a bőrrákos elváltozások kialakulásához is. Az egyes Daylong naptejek pantenolt, glicerint és természetes aloe vera kivonatot is tartalmaznak, melyek biztosítják a napsugárzás által megviselt bőr ápolását. A glicerin és a pantenol a bőr kiszáradását ellensúlyozó vízmegkötő anyagok, az aloe vera pedig a természetgyógyászatban gyulladáscsökkentő bőrápoló szerként használatos. A pantenol a napégésre, a leégett bőr kezelésére ajánlott termékek gyakori összetevője.

Antioxidáns vitaminok

Az antioxidáns vitaminok olyan molekulák, amelyek fokozott reakciókészségük miatt képesek megkötni a napsugárzás következtében a bőrben felszabaduló szabad gyököket, mielőtt azok a bőrsejtek molekuláival lépnének kölcsönhatásba. Így megelőzhetik a bőrsejtek károsodását, amely hosszú távon bőrrákos elváltozások okozója lehet. A vitaminok közül az E-vitamin az egyik leghatékonyabb antioxidáns. Minden Daylong fényvédő tartalmaz a bőrsejteket károsító szabad gyököket semlegesítő, antioxidáns E-vitamint!

Allergén összetevők

Napozás előtt ne használjon semmilyen kozmetikumot, parfümöt, alapozót, mert a kozmetikumok bizonyos összetevői a napfénnyel kölcsönhatásba lépve allergiás bőrreakciót válthatnak ki. Ezek az anyagok gyakran a különböző fényvédőkben is megtalálhatók. Az érzékeny bőr védelmében a Daylong naptejek nem tartalmaznak tartósítószert, illatanyagokat, színezőanyagot, sőt a napallergiások számára kifejlesztett gél állagú termékekben emulgeálószerek és zsírok sincsenek.

A gél állagú, gyorsan felszívódó, matt bőrfelszínt biztosító 30 faktoros Daylong ultra face naptej arcra kiválóan alkalmazható sminkalapnak is.

A Daylong termékcsalád gél állagú, 30 és 50+ faktoros fényvédői különösen alkalmasak a fényérzékeny bőrre napallergia vagy zsíros bőr esetén. A zsírmentes gél a bőrön jól eloszlatható, könnyen felszívódik, nem tömíti el a pórusokat. Hatékonyságukat napallergiás felhasználókon végzett vizsgálatok igazolják. A 30 faktoros gél már spray kiszerelésben is kapható. Ez a termék különösen férfiak számára, a szőrrel fedett testrészek leégés elleni védelmére jelenthet egyszerű megoldást.

A Daylong naptejek mindegyike bőrgyógyászatilag tesztelt, az UV-A és az UV-B sugárzás ellen egyaránt megbízható fényvédelmet nyújtó, illatanyag- és tartósítószer-mentes, extra vízálló, antioxidáns E-vitaminokat tartalmazó, svájci minőségű termék.

Daylong naptejek

Promóciós szabályzat

A promóciót a Perskindol Aktív Gél kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 4 ml-es Perskindol Aktív Gél termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 4 ml-es Perskindol Cool Gél termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Perskindol Aktív Gél vagy egy Perskindol Aktív Gél plusz egy Perskindol Cool Gél termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128911/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 2.

Promóciós szabályzat

A promóciót a Revalid proteintartalmú sampon kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 10 ml-es Revalid proteintartalmú sampon termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 10 ml-es Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Revalid proteintartalmú sampon vagy egy Revalid proteintartalmú sampon plusz egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128912/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 20.

Promóciós szabályzat

A promóciót a Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam kozmetikum forgalmazójaként az EWOPHARMA Hungary Kft. (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) szervezi. A promócióban a www.ewopharma.hu portál 18. évüket betöltött, cselekvőképes internet felhasználói vehetnek részt, akik rendelkeznek magyarországi lakcímmel (továbbiakban Megrendelő). A promóció keretében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül, a 2017.12.14. és 2017.12.31. között leadott megrendelések esetén 2018. január 15-ig egy 10 ml-es Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam termékmintát, hírlevélre történő feliratkozás esetén az említett termékminta mellett plusz egy 10 ml-es Revalid proteintartalmú sampon termékmintát postáz ki, kizárólag Magyarország területére. A pontatlanul megadott adatok vagy a Magyar Posta Zrt. okozta késedelemért vagy meghiúsulásért az EWOPHARMA Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

Az ajándék termékminta készpénzre nem váltható, és nem értékesíthető. Egy lakcímre csak egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam vagy egy Revalid revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam plusz egy Revalid proteintartalmú sampon termékmintát küldünk ki. A promóció időtartama visszavonásig érvényes.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével elfogadja a Jogi, adatvédelmi és felhasználási feltételeket, valamint a Promóciós szabályzatot és hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím) az EWOPHARMA Hungary Kft. az Adatkezelési szabályzatában rögzítetteknek megfelelően, mint adatkezelő, anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a termékminta küldése céljából – a promóció időtartamának végéig kezelje.

A Megrendelő a hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy számára az EWOPHARMA Hungary Kft. rendszeresen hírleveleket, újabb promóciós ajánlatokat juttasson el e-mail-ben, legkésőbb ezen hozzájárulás visszavonásáig. Ennek érdekében az EWOPHARMA Hungary Kft. a megrendelő nevét és e-mail címét kezelheti.

A Megrendelő a termékminta és a hírlevél küldése érdekében megvalósított adatkezelésről, a kezelt adatok köréről, az adatok módosítása és törlése iránti igényről és ennek módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphat felvilágosítást. Az adatkezelést bármikor megtilthatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy az EWOPHARMA Hungary Kft. székhelyére (1021 Budapest, Budakeszi út 73/F) címzett postai küldeményben.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Megrendelőt megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Információs törvény) 14-23. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja.

Az EWOPHARMA Hungary Kft. a személyes adatokat az Információs törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Megrendelőtől kapott felhatalmazás keretei között.

A termékminta küldéséhez kapcsolódó adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-128912/2017.
A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-81816/2014.

A Promóciós szabályzat – indokolt esetben történő – megváltoztatásának és törlésének jogát az EWOPHARMA Hungary Kft. fenntartja.

Budapest, 2017. október 20.