Perskindol – Induljon a mozgás!

A Perskindol Active Classic Gél hatékony, széles spektrumú, az izmok és ízületek regenerálódását segítő orvostechnikai eszköz.

A svájci sportolók élete már nem képzelhető el a Perskindol használata nélkül. A terméket tapasztalt élsportoló szakemberekkel együttműködve fejlesztette ki a svájci Vifor Pharma, melyet a legmagasabb minőségi és megbízhatósági szabványok szerint gyárt. A Perskindol termékek immár 30 éve nemcsak a sport területén, de számos egyéb helyzetben is segítséget nyújtanak: otthon, munkahelyen valamint szabadidős tevékenységeink során.

 

 

Mohácsi Dr.

Dr. Mohácsi János ajánlásával
Sport-belgyógyász szakorvos

Az elmúlt évtizedben a klinikánkon megfordult több tízezer sportolóval és aktív életet élő páciensemmel, valamint a hazai és nemzetközi sportegyesületek körül dolgozó masszőrökkel, kiropraktőrökkel, gyógytornászokkal, sportorvosokkal és erőnléti edzőkkel való szakmai együttműködésem során azt tapasztaltam, hogy a Perskindol készítmények használata elengedhetetlen részét képezi az aktív mozgást kedvelők, valamint az élsportolók mozgás előtti bemelegítésének.

Tapasztalatom alapján a túlterhelt izomzat és az ízületek mozgás utáni regenerálásában, és a kisebb fájdalmak kezelésében is rendkívül hatékonyak a Perskindol Active Classic és a Perskindol Cool termékek.